ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Αναζωπυρώθηκε στην Ν.Δ. η διαμάχη Σαμαρικών – Μητσοτακικών, με επίκεντρο την εκλογή ή μη, της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πρώτη Περιφέρεια Αθηνών, στην ουσία, όμως για την επόμενη μέρα του κόμματος μετά από μία πιθανή ήττα.

Πώς δεν θα βγει η Ντόρα. Αυτός είναι ο κωδικός της κομματικής επιχείρησης κατά της πρώην υπουργού. Ολα ξεκινούν από μία παραδοχή. Ότι η ΝΔ θα βγάλει τρεις βουλευτές, που σύμφωνα με μετρήσεις θα είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νίκος Κικίλιας και ένας τρίτος, που για να μην είναι η Ντόρα, το κομματικό σύστημα δίνει γραμμή για Νικήτα Κακλαμάνη, ή Φωτεινή Πιπιλή.

Η Ντόρα έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και έχει εντείνει τις προσπάθειες της, καταφεύγοντας σε μεθόδους που είχαν ξεχαστεί. Συγκεντρώσεις σε σπίτια φίλων της και καφετέριες, χειραψίες στο δρόμο και φυσικά ηλεκτρονικά μηνύματα του τύπου «Έχεις ένα φίλο στην Αθήνα».

Η πρώην υπουργός δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία της να ηγηθεί της ΝΔ, έστω και ως μεταβατικός πρόεδρος. Τώρα πια, όμως υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές της αρχηγίας.
Είναι κάτι που το ξέρει καλά ο Σαμαράς, ο οποίος έδωσε εντολή στις κομματικές οργανώσεις να στηρίξουν τον Ν. Κικίλια για να μην βγεί πρώτη στην Α Αθηνών η Όλγα Κεφαλογιάννη που ορισμένα κέντρα την προωθούν ως πρόεδρο.

Διαβάστε ακόμα:

Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη!