ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!

πηγή: Fosphotos
 

Έχει ρεύμα ο Σύριζα. Δεν είναι δυνατόν μόνον πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. Οι ειδικοί, εκλογολόγοι και επικοινωνιολόγοι πιάνουν με τις κεραίες τους τον αέρα, όχι βέβαια με τη δυναμική μποφώρ, που σπρώχνει το ψαροκάικο του Σύριζα. Ακόμα και ψηφοφόροι που πριν δυο εβδομάδες π.χ. δεν σκεπτόντουσαν να τον ψηφίσουν, τελικά θα “συμβιβαστούν”, θα αποδεχθούν την πρωτιά Σύριζα.

Σύμφωνα με έγκυρες, το πιο σωστό είναι να πω εξομολογητικές πληροφορίες, και ο Τσίπρας την τελευταία στιγμή ψήφισε Σύριζα. Μου το είπε πρόσωπο στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας το εξομολογήθηκε.

Τι μας λες, ρε αποδυτηριάκια; Εννοείς ότι υπήρχε περίπτωση ο Τσίπρας να μη ψηφίζει τον εαυτό του; Εγώ δεν εννοώ τίποτα. Εγώ γράφω ό, τι ξέρω. Κι αυτό που ήξερα ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, άτομο σοβαρό και υπεύθυνο, μέχρι τελευταία στιγμή παρέμενε διχασμένος. Γιατί; Να μπείτε στη θέση του πρώτα και μετά να αντιληφθείτε το βάρος που κουβαλούσε.

Δεν είναι μικρό πράμα να γίνεις πρωθυπουργός σ' ένα τεράστιο, σ' ένα αχανές μπουρδέλο. Να έρθει η στιγμή να ορκιστείς και να γνωρίζεις ότι είναι αδύνατον να ελέγχεις ένα αρρωστημένο δεκαετίες πράμα. Και να γνωρίζεις επίσης ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ακόμα και στα ίδια τα στελέχη του κόμματος.

Τελικά, ο Τσίπρας είπε “Δεν γαμιέται..., θα πέσω κι εγώ στη φωτιά να καώ, όπως ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης, ο Κωστάκης...”.

Διαβάστε ακόμα:

Η εκδίκηση της ΔΗΜΑΡ