ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ

πηγή: Fosphotos
 

Ο Κωστάκης Καραμανλής γιατί έγινε πρωθυπουργός; Για τον ίδιο λόγο που συνεχίζει να παίζει μπάλλα στην πολιτική παρ' ό, τι είναι ένα τίποτα. Και κυρίως ένας αποτυχημένος πολιτικός. Επειδή, όμως, λέγεται “Καραμανλής” παραμένει στο προσκήνιο.

“Εθνικόν νόμισμα” είναι το όνομα. Λόγω ονόματος και μόνον κάποια στιγμή, τέλη 2003, όταν άρχισε να καταρρέει το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη, το κόμμα παραδόθηκε στο όνομα “Παπανδρέου”. Παικταράδες ο Γιώργος Παπανδρέου και ο υιός του Ανδρέας. Παικτάκι ο υιός του Ανδρέα, ο Γιωργάκης, όμως κι αυτός “Παπανδρέου”.

Από τότε που έγινε αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης γνώρισε τη μία συντριβή μετά την άλλη. Όχι απλές ήττες, αλλά κατακρημνισμούς. Το 40,55% του 2004 το πήγε 38,10 το 2007, ενώ το κόμμα καρπαζωνόταν επί προεδρίας του στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές. Κέρδισε τις εκλογές το 2009, όμως επί δικής του πρωθυπουργίας άρχισε η καταστροφή της χώρας. Και μαζύ η κατάρρευση του κόμματος. Του ΠΑΣΟΚ.

Για την οικογένεια Παπανδρέου δεν υπάρχει κανένα ΠΑΣΟΚ. Είναι οικογενειακή περιουσία. Έπρεπε, λοιπόν, να σβήσει από το χάρτη, διότι όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει “Παπανδρέου”, το όνομα Παπανδρέου. Επιστροφή του ονόματος “Παπανδρέου” θα γίνει μόνον μ' άλλο, επίσης “προσωπικό” κόμμα.

Να, γιατί ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε σε δικό του κόμμα εκτός ΠΑΣΟΚ. Και για μια φορά ακόμα απέτυχε. Πολιτικά πέθανε, όχι ο ίδιος, αλλά το όνομα “Παπανδρέου”.

Διαβάστε ακόμα:

Σαν περιεκτικότητα νικοτίνης