ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

πηγή: Intime
 

Ο φούρναρης διαιτητής από την Μεσσηνία, που μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός ανατίναξαν το αρτοποιείο του εξελέγη βουλευτής με τη φανέλλα του Σύριζα. Δεν έχει ακόμα φωτιστεί εκείνη η τρομοκρατική ενέργεια, για την οποία δεν έχει σταματήσει να απασχολεί το κανάλι του Αλαφούζου, το σκάι. Για μια φορά ακόμα, μόλις την περασμένη Δευτέρα, πάλι ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Θωμαϊδη.

Είχε χάσει στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός, που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ που δεν του έδωσε στις καθυστερήσεις το κοράκι. Δεν είχε καθόλου δίκαιο ο Σάββας Θεοδωρίδης; Ο Μεσσήνιος καλώς αγνόησε τη φάση, ο Τοροσίδης είχε πέσει μόνος του, δεν τον τράβηξε κανένας αντίπαλος, άλλωστε ο παίκτης του Ολυμπιακού, πρώην της Ξάνθης, έπεσε μπροστά, όχι προς τα... πίσω.

“Εκατό φορές είδα τη φάση, δεν υπάρχει πέναλτυ” υποστηρίζει ακόμα η διαιτητάρα Κωνσταντινέας που είναι σίγουρος, όπως έχει καταθέσει, ότι η βόμβα στο φούρνο του έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Και όπως είχε καταθέσει, πριν το ματς στην Ξάνθη σύμβουλος της ΕΠΟ, όπως και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, του είχαν “συστήσει” να “προσέξει” τον Ολυμπιακό.

Τελικά, απ' αυτήν την ιστορία “οφελήθηκε” ο Σύριζα που αξιοποίησε εκλογικά την εντιμότητα και την αναγνωρισιμότητα του συνδικαλιστή Πέτρου Κωνσταντινέα, γνωστού δεξιού και, μάλιστα, πρώην βασιλόφρονα. Υπ' όψιν ότι ο Κωνσταντινέας ήταν “προστατευόμενος” του αντιπροέδρου της ΕΠΟ Άρη Σταθόπουλου, φουλ δεξιός κι αυτός, που μετά το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός είχε διαγράψει, χωρίς να έχει το δικαίωμα, το δικό του παιδί, τον διαιτητή του τοπικού συνδέσμου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Αγιά Σοφιά ευλόγησε τον Σύριζα