ΜΕΓΑ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

πηγή: Fosphotos
 

Ακροδεξιός είναι ο Πάνος Καμμένος. Τέτοιος είναι από πιτσιρικάς. Έχει και το τραμπούκικο επάνω του που δένει. Υπάρχουν πολλά είδη ακροδεξιού, όπως δεξιού, αριστερού, ακροαριστερού. Αλλοίμονο. Δεν είναι όλοι οι ακροδεξιοί ή, ακροαριστεροί το ίδιο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι κατά βάσιν κομματικοποιημένο άτομο. Αναθρεμένος στο κόμμα της ΝΔ που έχει γεννοβολήσει αμέτρητους ακροδεξιούς, όπως και η ΕΡΕ. Το παρακράτος της δεξιάς προχουντικά και η ίδια η χούντα στεγαζόταν δεκαετίες στα προγονικά κόμματα της ΝΔ. Γι' αυτό μέχρι και σήμερα οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ πουλάνε το παραμύθι ότι εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη, με την έννοια ότι οι δεξιοί δεν είναι δημοκράτες.

Δεν είχε ποτέ σχέση με την Χρυσή Αυγή ο Καμμένος, όμως είναι φουλ εθνικιστής. Γι' αυτό και εβραιομάχος. Το κύριο χαρακτηριστικό των ακροδεξιών, εθνικιστών, ελληνιστών, αρχαιοελληνιστών είναι ο αντιεβραϊσμός τους.

Ο ανεξέλεγκτος, λοιπόν, λόγω ιδιοσυγκρασίας και μπουκαδόρος Πάνος Καμμένος είναι ο σύμμαχος και “πατερίτσας” της κυβέρνησης του Σύριζα. Η καλύτερη του Τσίπρα! Δεν είναι μαλάκες οι από δίπλα του νέου πρωθυπουργού, που αποφάσισαν να νταραβεριστούν με τον σκληροπυρηνικό ακραίο δεξιό Καμμένο όχι π.χ. τον αέρα πατέρα “προοδευτικό” Σταύρο Θεοδωράκη.

Αριστερή κυβέρνηση, λέει, ο Σύριζας. Σοβαρά; Και θα ήταν εύκολο μια κυβέρνηση αριστερή ακόμα και με απόλυτη αυτοδυναμία να προχωρήσει σε τομές; Σε ρήξεις με μια κοινωνία νοσηρή και ξεχαρβαλωμένη; Όχι, βέβαια. Με το στόμα, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, και ο Τσίπρας μπορεί να κάνει ανατροπές, συγκρούσεις με το κατεστημένο. Στην πράξη είναι δύσκολο.

Η καλύτερη, λοιπόν, δικαιολογία για να προχωρήσει σε δειλά βήματα ο Σύριζα είναι ο Καμμένος. Τι μπορεί να κάνει μια αριστερή κυβέρνηση όταν στηρίζεται από ένα κατά βάσιν ιδεολογικά δεξιό κόμμα, άσχετα ότι παίζει με μαχητική ρητορεία;

Διαβάστε ακόμα:

Μετά από 92 χρόνια Βουλή χωρίς Παπανδρέου