Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

πηγή: Fosphotos
 

“Αυτός θα μας τρελλάνει!!!”. Το έγραψε, με τρία θαυμαστικά, για τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο Άδωνης Γεωργιάδης. Να σου πω το μυστικό. Πράγματι, ο ξυρισμένος τον έχει τρελλάνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ.

Να το λέμε. Τέτοια δημοφιλία στην Ελλάδα και τέτοια μεγαλοπιάσματα, μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα, είναι να τον ζηλεύεις τον υπουργό μας των οικονομικών. Σκέψου πόσο τον “ζηλεύει” ο Άδωνης, που είναι της ίδιας σχολής. Έχουν το χάρισμα να κερδίζουν την προσοχή του κόσμου. Να κόβουν εισιτήρια.

Πρώτη φορά μπήκε σε κόμμα ο Βαρουφάκης και έσχισε. Διαπλανητικός σταρ. Ο δε Άδωνης Γεωργιάδης προερχόμενος από ένα μικρό κόμμα το Λαός, με τη μία έπιασε όταν έκανε μεταγραφή στη ΝΔ. Ψηφίζεται μέσα στους πρώτους αυτός χωρίς καν προηγούμενα χιλιόμετρα στο μεγάλο κόμμα. Ντίβες που έχουν συστηματική, καθημερινή παρουσία στα media Γεωργιάδης και Βαρουφάκης. Στην σκιά τους τρεμοσβήνει σήμερα το κεράκι πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, από τα βαρειά χαρτιά της μεταπολίτευσης.

Αφήνω τις πρόκες που καρφώνει τον Βαρουφάκη ο Άδωνης. Δεν ασχολούμεθα μ' αυτά. Κατά βάθος τον γουστάρει γιατί έχει μπροστά του έναν σοβαρό αντίπαλο. Τον έχει χρίσει αντίπαλό του! Ιντριγκάρει ο πρωταθλητισμός τους αν και προς το παρόν ο συριζαίος έχει το επάνω χέρι και ο άλλος τον περιμένει στη γωνία. 

Διαβάστε ακόμα:

Πετάει πάνω στο μαγικό χαλί ο Βαρουφάκης