Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

 

Κατηγορούν τον Σύριζα οι υποκριτές διότι έκανε κωλοτούμπα στο eurogroup. Σωστά το λένε. Πράγματι άλλα έλεγε ο Σύριζας πριν τις εκλογές, άλλα έγιναν. Αυτοί, όμως, που σχολιάζουν τον Σύριζα, συριζαίοι κι όχι, κάνουν την κριτική τους στο όνομα του λαού. Να, γιατί τους χαρακτηρίζω υποκριτές. Και γιατί όχι απατεώνες.

Όποιος δεν λέει την αλήθεια είναι απατεώνας. Τι θέλω να πω; Ο λαός είναι με τον Σύριζα. Με την κωλοτούμπα του Σύριζα. Κι αυτοί που ψήφισαν Τσίπρα και πολλοί που δεν τον ψήφισαν τον Αλέξη μας, ανακουφίστηκαν όταν τελικά οι Βαρουφάκηδες τα βρήκαν με τον Σόιμπλε.

Καλώς, κακώς ο κόσμος είναι με το ευρώ. Κακώς λέω εγώ. Λέμε, όμως, ποια είναι η αντίληψη του κόσμου, του λαού όπως λένε αυτοί που την επικαλούνται για να τονίσουν την ασυνέπεια του Σύριζα.

Ευτυχώς, δυστυχώς, δεν το συζητάμε, ο κόσμος, ο λαός δεν θέλει η Ελλάδα να βγει από την Ευρώπη. Άρα, ο κοσμάκης, ψηφοφόροι κι όχι του Σύριζα, στην πλειοψηφία του, ήθελε οπωσδήποτε τη συμφωνία με τους δανειστές, ακόμα και με κωλοτούμπα της νέας κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόβες πειθαρχίας σε Αθήνα και Βερολίνο