ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

H πλειοψηφία των ψηφοφόρων Συριζα έριξε ψήφο αγανάκτησης και αδιέξοδου σε όσους προηγήθηκαν. Ελάχιστη σχέση ειχε με "αριστερή" ιδεολογία. Ξαφνικά διαπιστώνω πως οι δεξιοί, οι κεντροδεξιοί και οι σοσιαλδημοκράτες έχουν μετατραπεί σε θεματοφυλακες και τιμητές της "αριστερής" ιδεολογιας του κόμματος που ΔΕΝ ψήφισαν! Αυτό μόνο απόγνωση δείχνει και έλλειμμα εναλλακτικής ιδεολογίας και πολιτικής και φυσικά, αξιόπιστων προσώπων και Λόγου, που να μπορεί να γίνει πιστευτός από τους Ελληνες.

Οσο για την ανησυχία τους για τον ...τουρισμό, ότι και καλά οι Γερμανοί τουρίστες θα αντιδράσουν δυναμικά, αν δημευτεί το Ινστιτούτο Γκαίτε και δεν θα έρθουν Ελλάδα για διακοπές, υπενθυμίζω ότι οι Γερμανοί θα πάνε όπου θα πλήρώσουν λιγότερα και θα περάσουν καλύτερα! Και σκοτίστηκαν για τα υπόλοιπα!

Ετσι ανακάλυψαν την Τουρκία μαζικά πριν μια ντουζίνα χρόνια! Τις Βαλεαρίδες πιο παλιά και όλους τους άλλους "δυνατους" προορισμούς για τις διακοπές τους! Ελάχιστα τους απασχόλησε η πολιτική κατάσταση όπου πήγαιναν κατά ορδές!

Οσο για το κατα πόσο η κυβερνηση Σύριζα-Ανελ ξέρει όντως τι της γίνεται και τι κάνει ....ποιος μπορεί να το κρίνει με απόλυτη σιγουριά κάτω από τις συνθήκες; Ενα συνoνθύλευμα, έναν αχταρμά ανάκατων απόψεων,αντιλήψεων και προσεγγίσεων έχουμε για κυβέρνηση, ένα συγκυριακό ανεμομάζωμα! Σε μια χώρα που οι μικροαστοί ανεβάζουν κυβερνήσεις και οι υπόλοιποι βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό!

Ποιος θα κρίνει τον Σύριζα λοιπόν;

Η Ντόρα, ο ΓΑΠ ή ο Τζήμερος και ο Μάνος;

Διαβάστε ακόμα:

Αναλώσιμος λαγός ο Βαρουφάκης