ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

 

Εκεί φθάσαμε. Να ποζάρει σε παράθυρο του Mega μια κυρά Κατίνα με το όνομα Ξουλίδου Σταυρούλα και να σου κάνει κατήχηση επειδή το κόμμα της, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το
παίζουν συγκυβέρνηση. Τόσες πολλές μαζεμένες ανοησίες δεν έχω ξανακούσει απο βουλευτίνα, όσες από την κυρία Μπουμπού, αυτήν την Ξουλίδου Σταυρούλα. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Να πληρώνω την εν λόγω κυρία σα φορολογούμενος για να μου ρίχνει στη μάπα γελοίες απόψεις.

Πώς να γλυτώσω; Με τίποτα. Πληροφορήθηκα, λοιπόν, από την κυρά Σουλτάνα της Βουλής, την Ξουλίδου Σταυρούλα, ότι το υπουργείο εθνικής αμύνης θα τυπώσει βιβλία, βιβλιάρια, φυλλάδια, κάτι τέτοιο και θα τα μοιράσει στα σχολεία. Θέμα οι πολιτικές αποζημιώσεις των Γερμανών.

Το απαράδεκτο. Καμμία δουλειά δεν έχει το υπουργείο του Πάνου Καμμένου, μάλιστα χωρίς συνεννόηση με το υπουργείο εξωτερικών και, κυρίως το υπουργείο παιδείας να αναλάβει τη διαπαιδαγώγιση της νεολαίας, είναι σα να γυρίζουμε πίσω. Έτσι είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο αφελής.

Είναι και εκδότης βιβλίων ο πρώην υπουργός της ΝΔ. Δηλαδή; Μήπως πιάστηκε κορόιδο ο Άδωνης Γεωργιάδης όταν είδε τη δουλειά σαν πολιτικός. Ότι πολιτικά σκέφθηκαν στο
υπουργείο άμυνας να πληρώσουν λεφτά για να ενημερωθούν μαθητές στο πόσο κόστισε στην Ελλάδα η γερμανική κατοχή. Μήπως κάποιος, κάποιοι θέλουν να κονομήσουν. Ο Άδωνης σαν εκδότης θα πρέπει να γνωρίζει πόσο χρεώνονται και πόσο κοστίζουν κάποιες τυπογραφικές δουλειές του δημοσίου.

Αφού, λοιπόν, το υπουργείο της άμυνας προχωράει σε μια μπίζνα εκτός αρμοδιότητάς του, ο Άδωνης όφειλε να μην αντιδράσει «πολιτικά», αλλά να ψυλλιαστεί μήπως κάτι άλλο βρωμάει.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην πρωθυπουργός που κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του