ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

 

Δεν μ' ενδιαφερουν «οι άλλοι» βουλευτές πως σκέπτονται και τι κάνουν. Η προσοχή μου είναι στους βουλευτές του Σύριζα, του κόμματος που είναι ξεχωριστό, όχι απλά αριστερό. Ο μεγάλος Γιάννης Σπάθας, το πρωτοπαλλήκαρο της Παράγκας, είχε πει «Να πάνε να γαμηθούν οι άλλες ομάδες, μας ενδιαφέρει μονάχα να κερδάει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω...». Οι ομάδες, δηλαδή, του Σωκράτη Κόκκαλη και του Θωμά Μητρόπουλου.

Έτσι κι εγώ. Σήμερα κατάσταση είναι ο σύριζας. Ε, απ' αυτούς περιμένω να καθαρίσουν τη μπουγάδα. Γι' αυτό έχω να δηλώσω και να προτείνω να κληθούν σε μια μυστική συνάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα οι 102 βουλευτές του σύριζα που πήραν βουλευτική λιμουζίνα. Και να τους πει τα εξής ο αρχηγός τους.

-Σύντροφοι, με γράφετε στα παπάρια σας. Ζήτησα να αρνηθείτε να πάρετε βουλευτική λιμουζίνα, όμως εσείς αγνοήσατε τον πρόεδρο του κόμματος και τον πρωθυπουργό. Επειδή σας εμπιστεύομαι, είμαι σίγουρος ότι έχετε ανάγκη, για να κάνετε καλά τη δουλειά σας, το κρατικό αυτοκίνητο πολυτελείας. Σας κάλεσα, λοιπόν, εσάς τα αφοσιωμένα και αποφασισμένα στελέχη του κόμματος να μου πείτε τι άλλο χρειάζεστε για να εκτελείτε τα καθήκοντά σας. Άνθρωποι είμαστε, μήπως έχετε ανάγκη και μία πολυτελείας συνοδό, μια κωλ-γκερλ, ίσως ένα κωλ-μπόυ. Μήπως η Ελλάδα οφείλει να ικανοποιήσει σε κάτι την γυναίκα σας να μην παραπονιέται και σας αποσπά από το έργο σας, όταν εσείς θα κυκλοφορείτε με τη λιμουζίνα. Πείτε μου τι άλλο, για να ανταποκριθείτε στις κομματικές και κυβερνητικές σας υποχρεώσεις.

Τι έγινε στη συνέχεια; Μια συντρόφισσα, συνεργάτιδα του Τσίπρα κατέγραψε τι ακριβώς ζήτησαν ο καθένας από τους λιμουζινοβουλευτές του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς πλουτίζει ο Σύριζα, ενώ η χώρα φτωχαίνει