ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

 

Δεν έχει καμμία σημασία τι λένε για τον Βαρουφάκη οι δεξιοί. Λέμε τώρα για τους «δεξιούς», λες και υπάρχουν τέτοιοι. Όπως δεν υπάρχουν αριστεροί, έτσι ανύπαρκτοι είναι και οι δεξιοί. Τι υπάρχει; Εγώ θα σου πω. Το τι λέει ο καθένας. Είμαστε αριστεροί, σου λένε, κάποιοι. Και κάποιοι άλλοι, επίσης αυτοχαρακτηριζόμενοι αριστεροί, τους λένε «Μ' αυτά που κάνετε δεν είστε αριστεροί».

Δεν βρίσκεις άκρη. Χάσαμε κι εμείς την κουβέντα μας. Τι λέγαμε; Είχε βγει αυτός ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ντινόπουλος στο όνομα, και είχε πει «Μπαρουφάκη» τον Βαρουφάκη. Πάει αυτό. Τελείωσε. Οι σοβαροί νεοδημοκράτες την κόψανε την πλάκα με τον Βαρουφάκη. Τι να πούμε εμείς, σου λένε. Μόνος του ξευτυλίζεται.

Τον υπουργό οικονομικών πλέον τον στολίζουν φόρα παρτίδα οι συριζαίοι. Με πρώτο και καλύτερο τον Λαφαζάνη. Δεν περνάει μέρα να μην τα χώνουμε στον Βαρουφάκη. Και άτομα εκτός κόμματος. Και εκτός κυβέρνησης.

«Ο Βαρουφάκης λέει μαλακίες» κατέθεσε τηλεοπτικώς ο γνωστός αριστερός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος. Κωμικός ηθοποιός ο Καφετζόπουλος όμως στα πάνελ ξηγιέται σοβαρότατες πολιτικές αναλύσεις. Και μίλησε σοβαρά, όχι κωμικά, ότι ο Βαρουφάκης λέει μαλακίες.

Ποια Μέρκελ και Σόιμπλε, οι Έλληνες αριστεροί, συριζαίοι και φιλοσυριζαίοι θα φάνε τον Βαρουφάκη. Είναι ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο. Θέμα ημερών. Εκτός κι αν οι περί τον Τσίπρα τον κρατάνε για να μαζεύει αυτός, ο Βαρουφάκης, τα πυρά και να γλυτώνουν άλλοι κυβερνητικοί. Πόσο να αντέξει ο Βαρουφάκης τα συντροφικά καρφιά;

Διαβάστε ακόμα:

Αμάν πια με την καραμέλα της κωλοτούμπας