ΤΟ «ΒΗΜΑ»... ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΑΕΙ ΦΡΕΣΚΟΥΠΟΥΡΓΟ

 

Πρόσεξε φάση. Το «Βήμα» είναι η γνωστή εφημερία που εδώ και χρόνια κυκλοφορεί μονάχα την Κυριακή. Άρα, χθες Σάββατο, 21 Μαρτίου, δεν έχει φθάσει στα περίπτερα. Δεν έχει κυκλοφορήσει.

Στο κυριακάτικο βήμα της 22ης Μαρτίου, αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο. Το Νο1 σκάνδαλο της κυβέρνησης Τσίπρα με πρωταγωνιστή τον υπουργό Κατρούγκαλο. Όλα τα μέσα στο διαδίκτυο αναπαράγουν από χθες Σάββατο το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Βήματος που ακόμα δεν είχε...κυκλοφορήσει.

Ο Κατρούγκαλος διαψεύδει το «Βήμα» με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Χθες Σάββατο, πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Καπάκι το «Βήμα» απαντά στον Κατρούγκαλο και του λέει πως τα πράγματα είναι όπως τα γράψανε, και ό, τι γράψαμε στηρίζονται σε στοιχεία. Σάββατο κι αυτό, χθες, πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα.

Δεν θα μπω στην ουσία. Ότι το Βήμα κακώς λέει ότι με τις αποκαλύψεις του είναι πολιτικά εκτεθειμένος ο υπουργός Κατρούγκαλος. Πολιτικά εκτεθειμένος, λέω εγώ, πρώτα είναι ο Τσίπρας, αν αποδειχθεί αυτό που κάνει μπαμ από μακυρά, ότι έχει δίκαιο το «Βήμα». Ο Τσίπρας έχει ευθύνη που επέλεξε έναν και πολύ αριστερό δικηγόρο, που σύμφωνα με με ό, τι υποστηρίζει το «Βήμα», για το προσωπικό του οικονομικό συμφέρον στρεφόταν ενάντια της κυβέρνησης. Ενάντια του δημόσιου συμφέροντος που υποτίθεται προστατεύει η κυβέρνηση.

Αφήνουμε την ουσία, λοιπόν. Στέκομαι στο γεγονός ότι η εφημερίδα πλέον δεν είναι...εφημερίδα. Της ημέρας έκδοση. Τυπώνεται από την προηγούμενη ημέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι Ελληνες ψήφισαν αριστερά