ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

Αλέκος Φλαμπουράρης, υπουργός επικρατείας, από το ΚΚ Εσωτερικού προερχόμενος, κομματόσκυλο του κερατά, που σημαίνει ότι προχωρώ, υπάρχω μόνον με τα μάτια και στη σκέψη του κόμματος. Του οποιουδήποτε κόμματος. Το κομματόσκυλο είναι κομματόσκυλο, είτε είναι στάνης κομουνιστικής, είτε ναζιστικής, σοσιαλιστικής, καπιταλιστικής, όποιο παραμύθι πλασάρει το κόμμα. Γιατί το κόμμα, το κάθε κόμμα άνευ παραμύθης, άνευ κάποιας πολιτικής μαστούρας δεν υπάρχει.

Αλέκος Φλαμπουράρης, υπουργός επικρατείας και γκουρού του Αλέξη Τσίπρα, αυτός προερχόμενος από το ΚΚΕ. Ο εν λόγω Φλαμπουράρης είπε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφερόμενος για τις ελληνικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς κατακτητές, το εξής:

«Όλοι υποφέραμε εκτός από των Αυστριακών και των Πολωνών που ήταν σύμμαχοι των ναζί». Αυτό θα πει δημοκρατία. Να είσαι ελεύθερος να λες ό, τι θες. Να εκφράζεις απόψεις, εκτιμήσεις προσωπικές, έστω και με την ιδιότητα υπουργού.

Παρακάτω. Πολωνοί που ζουν στην Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτό που δημόσια δήλωσε ο υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης σύριζα. Κι αυτός ο Φλαμπουράρης τι έκανε; Φοβερά πράγματα.

«Δεν εννούσα αυτό που εκφράστηκε μ' αυτή τη φράση μου...». Αυτό είπε ο Φλαμπουράρης! Ρωτάω, είναι για λεμονόκουπες ο σύντροφος, για σάπιες ντομάτες.

Αντί να πει σα σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος Έκανα λάθος, αν πράγματι θαρρεί ότι έκανε λάθος, λέει «Δεν εννοούσα αυτό που εκφράστηκε...». Όχι, δηλαδή, αυτό που ο ίδιος εξέφρασε, αλλά που... μόνο του εκφράστηκε.

Εντάξει. Δεν το εννοούσε αυτό που... δεν το είπε, αλλά που... εκφράστηκε με τη φράση του. Τι, όμως, εννοούσε δεν το λέει. Όπως δεν μας λέει αυτός ο Φλαμπουράρης πως με τύπους σαν κι αυτόν θα πάμε μπροστά. Θα ρεφάρουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Για αποπομπή από την κυβέρνηση ο Κατρούγκαλος