Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Η ...εκστρατεία κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, υποχρεώνει τον στρατηγό Πάνο Καμμένο σε αλλαγή τακτικής όσον αφορά τα άλλα μέτωπα που έχει ανοίξει. Κι αυτό για να είναι απερίσπαστος στον πόλεμο κατά του υπ' αριθμόν ένα εχθρού του, που αυτή την περίοδο, δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Ποταμιού.

Οι πρώτες γέφυρες αφορούν στη διαμάχη με την εφημερίδα τα ΝΕΑ και τα στελέχη της, εναντίον των οποίων ο υπουργός Άμυνας έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Όλα δείχνουν ότι και οι άνθρωποι του Συγκροτήματος επιθυμούν την εκεχειρία, καθώς έσπευσαν ήδη να αναγγείλουν μέσα από τις στήλες της εφημερίδας τους, την δυναμική εξέλιξη του.

Το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να έδειξε συρρίκνωση των ΑΝΕΛ σε σχέση με το ποσοστό του 2012, όμως το πολιτικό κεφάλαιο του κόμματος, όπως και της ηγεσίας του, αυξήθηκε.

Την ίδια ώρα η διαμάχη Καμμένου - Θεοδωράκη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο υπουργός Άμυνας κάνει λόγο για συστηματική προσπάθεια συκοφάντησης του από τον πρόεδρο του Ποταμιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, κατέθεσε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ εναντίον του για άρθρο του Α. Πετρουλάκη στην ιστοσελίδα protagon.gr. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έσπευσε να τον ειρωνευτεί για την άγνοια του ότι δεν είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, δίνοντας με τον τρόπο αυτό συνέχεια στη μεταξύ τους βεντέτα...

Διαβάστε ακόμα:

Τιμητική άδεια από τον Καμμένο, τα χώνει η Αυγή