Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Σταματάει μπροστά σου το ταξί και ο ταρίφας προτείνει να μπεις στο κατάστημα. Συμφωνείς. Χώνει τη βαλίτσα σου στο πορτ-μπαγκάζ και βάζει μπροστά για τον προορισμό σου.

Έγινε η δουλειά. Πληρώνεις το κεκανονισμένο, εξέρχεσαι του καταστήματος και επιτόπου γίνεται η ζημιά. Ο ταρίφας εξαφανίζεται με το όχημα χωρίς να σου δώσει ρέστα και πριν προλάβεις να αποβιβάσεις τη βαλίτσα. Δεν έκανε κάτι χειρώτερο ο ταρίφας από την κυβέρνηση. Την κάθε κυβέρνηση.

Άλλη περίπτωση. Μπαίνεις στο ταξί και η παραγγελιά σου είναι να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις, βέβαια. Ο ταρίφας κόβει δρόμο, έτσι λέει, περνάει από μια ερημική τοποθεσία και σου λέει «Μέχρι εδώ, κατέβα κάτω, εδώ στο πουθενά». Δεν έκανε κάτι χειρώτερο ο ταξιτζής από την κυβέρνηση. Την κάθε κυβέρνηση.

Έσκιζε τα ρούχα του για το μνημόνιο ο Σαμαράς όταν ήταν αντιπολίτευση με κυβέρνηση Παπανδρέου. Καθέτως και οριζοντίως εναντίον του μνημονίου ο πρόεδρος της ΝΔ. Τελικά, παραμονές των εκλογών του 2012 ο Σαμαράς την έκανε γυριστή, διαφορετικά οι δανειστές δεν συνέχιζαν να κρατάνε σε μηχανική υποστήριξη την Ελλάδα. Το μπουρδέλο της Ελλάδος.

Τουλάχιστον ο Σαμαράς, έστω την τελευταία στιγμή, υπέγραψε κανονικά τα χαρτιά για να πάρει άδεια ταξιτζή. Ο Τσίπρας το 'ριξε στην τρελλή. Σα να ήταν τρόφιμος στο Δρομοκαϊτειο, μαζύ με την κυρία Βίκυ Σταμάτη. Μία έτσι, μία γιουβέτσι. Ο μισός σύριζας με το στόμα υπέρ του ευρώ, ο άλλος μισός με τη δραχμή. Σήμερα Θα πληρώνουμε τις δόσεις, αύριο Δεν θα πληρώνουμε. Εμφανίστηκε και ο ουάου Βαρουφάκης που με το στόμα κατάργησε την τρόικα.

Ψηφίστε εμένα τον ταξιτζή, ζήτησε ο σύριζας, δώστε μου το τιμόνι να οδηγήσω εγώ και θα καθαρίσω για πάρτη σας. Και τι έγινε; Αν δεν μας δώσουν κι άλλα δανεικά, λένε οι συριζαίοι, δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις. Μ' ό, τι υπάρχει στο ταμείο, μ' ό, τι μαζέψουμε σύμφωνα με το ταξίμετρο της ΝΔ, της προηγούμενης κυβέρνησης, θα πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Δεν έκανε κάτι χειρώτερο από τον ταρίφα ο σύριζας.

Διαβάστε ακόμα:

Πραξικόπημα της Ιντέλιτζεντς Σέρβις