ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Κάθε δύο μέρες και ένα ξέσπασμα κατά των δανειστών. Βαρουφάκης και Κοτζιάς τους διαβεβαιώνουν να μην ανησυχούν για τα λεφτά του, θα τα πάρουν πίσω μέχρι κεραίας. Από την άλλη, όμως ο Καμμένος τους απειλεί και πάλι με εισβολή Τζιχαντιστών. Λες και η Ελλάδα έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας μαζί τους.

«Η Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Άμυνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση, όπως έκανε και με τις δηλώσεις του περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τις ΗΠΑ, απέφυγε να πάρει θέση, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι πρόκειται για επίσημη πολιτική. Μόνο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης έσπευσε να τον αδειάσει, αλλά κι αυτός με πολύ τακτ.

«Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο διαπραγματεύονται σκληρά με τους δανειστές, οι απειλές περί «τζιχαντιστών» δε βοηθάνε καθόλου», έγραψε στο twitter. Τελικά όπως φαίνεται από αυτή την κρίση δεν θα μας σώσουν ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Κινέζοι, αλλά οι Τζιχαντιστές.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς εθνοπατέρες στα πολιτικά ράφια