Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

 

Δεν απέκλεισε τη περίπτωση η κυβέρνηση του σύριζα «να πάρει μέτρα» ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στο κομματικό όργανο, στην «Αυγή». Να υποχρεωθεί, δηλαδή, «να πάρει μέτρα» και η κυβέρνηση του σύριζα. Γι' αυτό, άλλωστε, Τσίπρας και Δραγασάκης επείγονται πλέον περισσότερο από τους εταίρους μας να τελειώνει η συμφωνία, διαφορετικά το ταμειακό έλλειμμα θα οδηγήσει σε «μέτρα».

Αν, τελικά, οι δανειστές μας δεν μας δώσουν κι άλλα λεφτά, κι άλλα δανεικά, για να συνεχίσουμε να ζούμε χωρίς να πάρει η κυβέρνηση νέα «μέτρα», κανονικά ο σύριζας οφείλει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Να έρθει ο Σαμαράς να πάρει αυτός τα «μέτρα», δηλαδή μειώσεις στις συντάξεις, χαράτσια, φόρους. Όχι να πάρει κι άλλα «μέτρα» και ο σύριζας. Όχι αυτό.

Ο καθένας στον πάγκο του. Ο κάθε κατεργάρης εκεί που είναι ταγμένος από την Ιστορία. Η αριστερά να ξεχάσει το κυβερνητιλίκι, να επιστρέψει στην αντιπολίτευση και να γαυγίζει γιατί ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς παίρνουν «μέτρα».

Έτσι που λες, σύντροφε Δραγασάκη. Αν φθάσετε στο σημείο να πάρετε «μέτρα», τότε επιτόπου την κοπανάτε για να έρθουν οι άλλοι να τα πάρουν.

Διαβάστε ακόμα:

Αλήθειες και ψέματα από Σαμαρά - Κουβέλη