ΑΡΗΣ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΠΡΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με πρόταση της κυβέρνησης αναλαμβάνει οσονούπω ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να πολιτευθεί στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, λόγω... μετακόμισης του ακροατηρίου του στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου. Δώσαμε τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με την μεσαία αστική τάξη».

Οι ψηφοφόροι αυτοί τον περιμένουν τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο πρώην υπουργός τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα ασχοληθεί με άλλα σοβαρότερα θέματα. Προφανώς με αποστολές στο εξωτερικό σε μία προσπάθεια η κυβέρνηση να αποκτήσει άλλον ένα επιθετικό κρούσης εφάμιλλο του Βαρουφάκη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης, ή Αρούλης για τους φίλους του, έχει διατελέσει υπουργός Τουρισμού, και σύμβουλος του Γ. Καμίνη για θέματα Τουρισμού, ενώ είναι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος πολιτικός που λάνσαρε πολύ πριν από την έλευση του Γιάνη στην ελληνική πολιτική σκηνή, το λάιφ στάιλ.

Για την επιλογή του Στηλιωτόπουλου στη θέση πρέσβη εκ προσωπικοτήτων, έπαιξε ρόλο και η παλιά συνεργασία του με τον Κ. Καραμανλή αλλά και το γεγονός ότι δεν μιλιέται με τον Σαμαρά.

Ο Σπηλιωτόπουλος ήταν από τους πρώτους που πήρε μέρος στα μετεκλογικά γεύματα της Μαριέττας Γιαννάκου, για τη δρομολόγηση διαδικασιών διαδοχής, ενέργεια για την οποία πληρώθηκε με την ανεξαρτητοποίηση όλων των δημοτικών συμβούλων που είχαν εκλεγεί με το συνδυασμό του στο δήμο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Η εκδίκηση του ΓΑΠ για το είσαι μαλάκας του Σαρκοζί