Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

 

«Πρέπει να δείξουμε ενότητα αν θέλουμε να προχωρήσουμε» λέει ο σύντροφος Σκουρλέτης. Μία ακόμα κλασικού και παραδοσιακού τύπου παπαριά. Τώρα, μετά από τέσσερις μήνες αφ' ότου κέρδισαν τις εκλογές να δείξουν, λέει, ενότητα. Δεν είναι ενωμένοι, δηλαδή. «Αν θέλουμε να προχωρήσουμε» λέει. Πού; Να πάμε πού;

Ο σύντροφος Παπαδημούλης λέει «Πρέπει να αποφύγουμε μια καταστροφική ρήξη με τους δανειστές». Φοβερά πράγματα. Οι άνθρωποι είναι για μπουγέλωμα. Και μόνον γι' αυτά που λένε. Άσε το τι δεν κάνουν.

«Να μην πληρώσουμε, κι ας βγούμε από το ευρώ» λέει ο σύντροφος Λαφαζάνης. «Κάποιοι στόχοι του σύριζα ήταν χίμαιρα ή, ουτοπία» λέει ο σύντροφος Μητρόπουλος. Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου με δάκρυα στα μάτια, μετά την αποτυχία της στις εκλογές της Eurovision, είπε «Δεν το περίμενα, έκλαψα πολύ».

Εκλογές είναι και στην Eurovision. Όπως εδώ ο κόσμος ψήφισε σύριζα, έτσι και στο διαγωνισμό τραγουδιού ψηφίζουν. Ό, τι θέλει ο καθένας ρίχνει μία ψήφο. Κλάμα δεν βλέπω σε κανέναν συριζαίο, μόνον η Κύπρια τραγουδίστρια τα έβαψε μαύρα το κορίτσι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ξεκαθάρισε. «Έχω όραμα στην Ευρώπη». Με τον Ολυμπιακό, βέβαια. Πλήρης πολιτική διαφοροποίηση ο εφοπλιστής με την αριστερή πλατφόρμα του σύριζα και της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

Το 35% του Σύριζα ψήφισε υπέρ της χρεοκοπίας!