ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ Η ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

πηγή: Intime
 

Θέμα. Το ταξίδι του υπουργού εθνικής αμύνης στις ΗΠΑ. Και σ' αυτό το θέμα θα βρεθεί άκρη. Είναι σίγουρο. Όπως σ' όλα τα ερωτήματα που γεννιούνται τελικώς δίνονται απαντήσεις.

Τι δουλειά, ρωτάνε, έχει ο Καμμένος να πάει στην Ουώσιγκτον. Και πόσο πληρώνουμε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διαμένει. Εμείς το πληρώνουμε, ποιος άλλος. Αφού για δική μας δουλειά έκανε το ταξίδι ο υπουργός. Άσχετο αν εμείς δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο της εκτός προγράμματος επίσκεψής του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Το δωμάτιο κάνει 268 ευρώ την ημέρα, είπε ο αμυντικός υπουργός. Όχι, λέει ψέματα, είπε ένας που διέμενε στο ξενοδοχείο, το κόστος είναι 300 δολάρια. Δεν το πιστεύω! Να λέει ψέματα ο υπουργός.

Μια εφημερίδα έδειξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα και έγραψε ότι ο Καμμένος έμενε σε σουίτα και πλήρωσε 1.408,56 δολάρια τη βραδυά. Και σ' ένα γεύμα, όχι δείπνο, 920 δολάρια, όχι ευρώ.

Ποια είναι η αλήθεια; Είπαμε. Δεν είπαμε; Θα βρεθεί άκρη. Όπως σ' όλα και σ' αυτό θα πέσει φως. Άπλετο. Επειδή έχουμε δημοκρατία. Επειδή έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Επειδή η δικαιοσύνη κυνηγάει τις εγκληματικές οργανώσεις. Επειδή έχουμε ελευθερία του τύπου. Επειδή δεν είμαστε μαλάκες.

Με την ευκαιρία κάνω πρόσκληση σ' ένα κουίζ. Έστω ότι ο Καμμένος λέει ψέματα. Ότι δεν κοιμήθηκε σε δωμάτιο 268 ευρώ, αλλά σε σουίτα 1.408 δολαρίων. Έστω. Αυτό είναι το ένα. Το ένα στοιχείο του κουίζ.

Ο υπουργός οικονομίας, τουρισμού και ναυτιλίας, και γαμώ τον υπουργό, δηλαδή, ο σύντροφος Γιώργος Σταθάκης, μεγάλο μυαλό οικονομολόγος και φουλ πανσιόν αριστερός, είπε: Επιδιώκουμε καλύτερους όρους για τις ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων και του ΟΛΠ. Για να κάνουμε ταμείο, έχουμε και λέμε.

Ο σύριζας ήταν και είναι ένα κόμμα κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Και πώς να μην ήταν και να μην είναι αφού μιλάμε για κόμμα αριστερό. Και όλοι οι υπουργοί είναι αριστεροί. Ρωτάω εγώ ο μαλάκας. Τι είναι το καλύτερο για το κράτος, να γίνονται ιδιωτικοποιήσεις ή, να παραμένουν κρατικές οι κρατικές επιχειρήσεις.

Ο σύριζας και οι Σταθάκηδες, Μηλιοί και Τσακαλώτοι, όλοι της κομπανίας του Τσίπρα, ήταν με τις κρατικοποιήσεις. Όλοι ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις. Και τώρα την έχουν κάνει γυριστή. Ρωτάω. Πόσα χάνω σαν Ελλάδα που οι ενάντιοι των ιδιωτικοποιήσεων θα ιδιωτικοποιήσουν. Πόσα;

Στο κουίζ, για να μη ξεχνιόμαστε. Ο Καμμένος με έβλαψε περισσσότερο που κοιμήθηκε σε σουίτα, αν κοιμηθούμε ή, οι Σταθάκηδες που δεν έχουν τσίπα επάνω τους και προχωράνε σε ιδιωτικοποιήσεις, λες και είναι υπουργοί της ΝΔ.

Φοβερό. Να είσαι gay και όταν σε κάνουν υπουργό να υποχρεώνεσαι να πηγαίνεις με γυναίκα. Και να μου λες ότι το κάνεις αυτό για τα νεφρά μου. Τα δικά μου νεφρά.

Διαβάστε ακόμα:

Οι απόρρητοι φάκελλοι για Καραμανλή και Ανδρέα