ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

 

Η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο. Αυτό είχε γράψει πριν από 33 χρόνια ο αποδυτηριάκιας όταν έσκασε μύτη στην πιάτσα. Και δεν την έγραψα απλά, αλλά την ανέλυσα και την τεκμηρίωσα την πολιτική μου αλήθεια.

Πολιτικά μιλάμε. Πολιτική εκτίμηση είναι αυτή. Πολιτική άποψη. Ότι η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο. Και στη συνέχεια, αφού έβαλα τον αναγνώστη στο πνεύμα και στην πρακτική του μπουρδέλου, προχώρησα στις δέουσες συγκρίσεις. Ανάμεσα στο μπουρδέλο και στην ελληνική κυβέρνηση. Για να βγει το συμπέρασμα, με επιχειρήματα, ότι η ελληνική κυβέρνηση σαν οργάνωση και λειτουργία μειονεκτεί απέναντι στο μπουρδέλο. Αυτά εισαγωγικά.

Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται με τον διορισμό της κυρίας Έλενας Παναρίτη σαν εκπροσώπου της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Κώλος, μουνί, γαρύφαλλα έχει γίνει όλος ο σύριζας. Όλοι οι άξιοι για γιαούρτωμα βγαίνουν και δηλώνουν την αντίθεσή τους με την επιλογή της κυρίας Παναρίτη.

Μιλάμε για ξευτύλες. Όλοι τους. Λες και η Παναρίτη αυτοδιορίστηκε. Λες και ο σύριζας δεν είναι κόμμα, αλλά ένα καφενείο. Μια τόσο σοβαρή απόφαση κομματική, κυβερνητική, λέω για τον διορισμό Παναρίτη, να μην την πήρε ο σύριζα, αλλά να την επιβάλανε κάποιοι άλλοι. Από την ΝΔ ίσως από την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα, ο Μπέος, ο Ζωγράφος ο πρώην αρχιδιαιτητής, ο Κασιδιάρης, ο Χριστόδουλος Ξηρός. Πού να ξέρω εγώ ποιος υποχρέωσε στο καφενείο να διορίσει το κορίτσι.

Πάντως, την απόφαση για την Παναρίτη δεν την πήραν στο σύριζα. Γι' αυτό έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι συριζαίοι.

Διαβάστε ακόμα:

Εβραζε το πατριωτικό τους αίμα