ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ

 

Φοβερά πράγματα. «Θα τους πηδήξουμε τους δανειστές» δήλωσε από τηλεοράσεως ο γνωστός παοκτσής Κώστας Ζουράρις, επιβεβαιώνοντας την οπαδική του κουλτούρα. Είτε ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, είτε σήμερα βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Ζουράρις, πασίγνωστος ελληνιστής, παραμένει πάντα ένας αθεράπευτος οπαδός του ΠΑΟΚ.

Να, όμως, που ο κύριος καθηγητής ξέφυγε. Είναι εκτός γραμμής. Δεν αναφέρομαι στο ότι μετακινήθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, ούτε επειδή έγινε πλέον κυβέρνητικός, συγκυβερνητικός βουλετής. Το φοβερό είναι ότι ο Ζουράρις είναι εκτός πολιτικής γραμμής και ιδεολογίας και πατριωτικής τάσης του ΠΑΟΚ.

«Ακόμα κι αν ο Σύριζα προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, εγώ θα ψηφίσω τις προτάσεις της κυβέρνησης για το πως να πολιτευθούμε με τους δανειστές. Τους χρηματοσυμμορίτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού». Αυτά δήλωσε ο σύντροφος Ζουράρις. Ο αντιπαοκτσής. Αν είναι δυνατόν. Να συμβιβάζεται ΠΑΟΚ και προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια. Για όνομα.

Διαβάστε ακόμα:

Να σφυρίξει λήξη έστω και με αυτογκόλ