ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΤΟ GREXIT ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ!

 

Κανένας δεν θέλει το grexit. Κανένας δεν θέλει το κακό του. Και η Ελλάδα θα είναι σα να κόβει τα γεννητικά της όργανα αν θα φύγει από την ευρωζώνη. Πολύ περισσότερο όταν η λαϊκιά κυβέρνηση δεν φρόντισε για τα λαϊκά συμφέροντα, όχι τα αντιλαϊκά, να έχει στην καβάτζα το plan b και το plan c. Και οι δανειστές, σε περίπτωση grexit, θα ειναι σα να τρίβουν τα μάτια τους με πηρούνι και μαχαίρι.

Το grexit είναι αναπόφευκτο. Και θα προκύψει παρ' ό, τι δεν το θέλουν, δεν το επιδιώκουν οι δύο πλευρές. Και της Ελλάδος και των εταίρων της. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η μεν Ελλάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις λογικές απαιτήσεις των δανειστών της, χωρίς να σφίξει κι άλλο τα λουριά στο λαιμό, στη μέση και στους αστραγάλους των Ελλήνων. Οι δε δανειστές δεν είναι κορόιδα να συνεχίζουν να ταϊζουν μια χώρα που αρνείται να σταθεί στα πόδια της και συντηρείται με ξένα λεφτά.

Ξυπνήστε. Το grexit είναι νομοτελειακό. Ξεχάστε τις θεωρίες συνωμοσίας. Ότι κάνουν παιχνίδι. Ότι τα έχουν βρει οι δυο πλευρές. Αν δεν γίνει σήμερα το grexit, θα γίνει αύριο. Δεν το γλυτώνουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι πολιτικοί χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης