ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕΞ

πηγή: Intime
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όταν τα ογδοντάρια και τα ογδονταπεντάρια της πολιτικής αποδοχής του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται εικοσάρια, κάτι δεν πάει καλά για την κυβέρνηση. Κι όταν μέσα στην απόλυτη οικονομική και διαπραγματευτική κρίση, οι Έλληνες δίνουν ψήφο εισόδου στη Βουλή στον Βασίλη Λεβέντη, κάτι δεν πάει καλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η δημοσκόπηση αυτή των ανατροπών έγινε από την εταιρία Prorata για το stokokkino την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη και έδειξε ότι οι Έλληνες θα θεωρούσαν σαν καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα μία διακομματική κυβέρνηση εθνικής ενότητας σε ποσοστό 37%.

Μία κυβέρνηση αμιγώς ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει το 20% και την τρέχουσα συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προτιμά το 18%, ενώ μόλις το 5% θα στήριζε ένα σχήμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί με το Ποτάμι. Είναι φανερό το μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες στον Τσίπρα. «Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι».

Στην πρόθεση ψήφου, μόνο ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από την αποδοχή της ψηφοφόρων. Από το 1,5% που πήρε στη δημοσκόπηση του Μαίου, πετάχτηκε στο 3%, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχασαν μέρος της δύναμης τους, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά ποσοστά.

ΣΥΡΙΖΑ: 33,5% (36,5%)
Νέα Δημοκρατία: 13,5% (14%)
Ποτάμι: 6% (5%)
Χρυσή Αυγή: 6% (4,5%)
ΚΚΕ: 4% (4,5%)
ΑΝΕΛ: 4% (2,5%)
ΠΑΣΟΚ: 3% (2,5%)
Ενωση Κεντρώων - Βασίλης Λεβέντης 3% (1,5%)
ΚΙΔΗΣΟ: 1% (1%)
Αλλο κόμμα: 5% (4,5%)
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 22% (23,5%)

Διαβάστε ακόμα:

Οταν οι πολιτικοί έλυναν τις διαφορές τους με όπλα