ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΦΑΤΣΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗ

 

Μαλακίες λέει ο συμπαθής Ζαν Κλωντ Γιούγκερ. Συμπαθής, όμως δεν είναι σίγουρο πως πράγματι είναι αυτός που δείχνει. «Θα έπρεπε να ξέρει ο Τσίπρας ότι όλα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά δεν γίνονται» είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η μαλακία του.

Άμα μας δώσουν κι άλλα δανεικά, μάλιστα με όρους που θέλει η Ελλάδα, όχι μόνον ο Τσίπρας, αλλά κι ένας της Θύρας 7, ακόμα και της Θύρας 13, θα κάνει πράξη όλα όσα είχε... δεσμευτεί ο πρωθυπουργός.

Άσε εκείνες τις τρέλλες που έλεγε προεκλογικά ο Τσίπρας, ότι θα μάθει πεντοζάλη στους δανειστές, ότι θα τους χορέψει στο ταψί, και άμα λάχει να 'ουμε θα σχίσει τα μνημόνια. Κι αυτός, ο Αλέξης μας, όπως ο προηγούμενος, ονόματα δεν λέμε, και ο προηγούμενος, ονόματα δεν λέμε, για να κάνουν τον πρωθυπουργό έχουν ανάγκη τα πακέτα απ' έξω.

«Αν κατέβαινα εγώ στις εκλογές με το πρόγραμμα Σύριζα της Θεσσαλονίκης θα είχα πάρει 80%» είπε αυτός ο συμπαθής(;) Ζαν Κλωντ Γιούγκερ που πρόσθεσε «Θέλω να αποτρέψω την έξοδο της Ελλάδος από την Ευρωζώνη».

Ποτέ μου δεν κατάφερα να ψυχολογήσω αυτόν τον παίκτη, λέω για τον Ζαν Κλωντ Γιούγκερ, που λέει και το άλλο: «Η ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι παιχνίδι τράπουλας, όπου στο τέλος κάποιος κερδίζει, κάποιοι χάνουν. Είμαστε παίκτες σε παιχνίδι που είτε όλοι κερδίζουν, είτε όλοι χάνουν». Άλλη μαλακία αυτή.

Σε κανένα παιχνίδι, τράπουλας ή, πολιτικής, δεν κερδίζουν όλοι το ίδιο, όλοι χάνουν το ίδιο. Και ψάχνομαι. Τι μπορεί να κρύβει αυτός ο καλοσυνάτος άνθρωπος, καμμία σχέση με Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Πούτιν έστειλε τον Τσίπρα στη Μέρκελ