ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

 

Την Κυριακή, αν τελικά το δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο προσχεδιασμένο βήμα. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και να μη γίνει τελικά, το δημοψήφισμα, πάλι ο λαός θα αποφασίσει για την ολοκλήρωση του πλάνου, που κάποιοι έχουν στήσει εδώ και πολλούς αιώνες.

Βλέπεις κάτι άλλο εκτός από Θεοδωράκη; Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος δεν παίζουν. Με τίποτα. Ξεχνάμε επιστροφή Παπανδρέου και Σαμαρά. Τελειωμένοι είναι αυτοί, μάλιστα στο ίδιο τους το κόμμα. Ποιος, λοιπόν, είναι ο επόμενος σωτήρας, μετά τον Τσίπρα; Βλέπεις κάτι άλλο που εγώ δεν βλέπω;

Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας με τους μισούς περίπου βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ. Και δεν θα γίνει ο δημοσιογράφος που κράτησε έξω από το Ποτάμι νεοδημοκράτες και πασόκους.

Εκτός κι αν στηθεί κάτι άλλο. Όπως ξφύτρωσε από το πουθενά το «Ποτάμι», να σκάσει μύτη μία «Λίμνη», ένα «Δάσος», ένας «Καταρράκτης, ένα «Βουνό», μία «Κοιλάδα», ένα «Λιβάδι». Φυσικά πράγματα,άφθαρτα, όχι κωλομπαρίστικα όπως ο σύριζας.

Μιλάμε σοβαρά. Θέλει, δεν θέλει ο λαός η επόμενη επιλογή του είναι Σταύρος. Με Τατσόπουλο Πέτρο μέσα και Ψαριανό Γρηγόρη. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Μην είσαστε μαλάκες. Όχι μονάχα τα λεφτά μας, πιάσαμε... και κάτι άλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Και μετά το όχι τι; Μένουμε ή φεύγουμε;