ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

 

Άκουσα τη δήλωση του Γιάννη Βαρουφάκη και ξεράθηκα. Κοκκάλωσα, σου λέω. Σταμάτησε και η αναπνοή μου. Με τις τελευταίες εξελίξεις δεν ξέρουμε πού βρισκόμαστε, πού πάμε, αν πάμε κάπου, τι μέρα ξημερώνει αύριο και ο υπουργός οικονομικών είπε τη δήλωση του αιώνα.

«Θα λάβουμε ό, τι μέτρα χρειάζεται για να μην υπάρξει πρόβλημα».

Μαρμάρωσα, σου λέω. Το παλληκάρι, λέω για τον Γιάννη Βαρουφάκη, εξασφαλίζει σίγουρα μια θέση ανάμεσα στους αθάνατους. Τι είπε ο υποψήφιος για αθανασία! Πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Πως για να μην υπάρξει πρόβλημα θα πάρουνε μέτρα.

Σωθήκαμε. Όχι μόνον δεν μας έχει πιάσει το πρόβλημα, κανένα πρόβλημα, αλλά και για να μην πέσουμε στο πρόβλημα θα πάρει μέτρα ο Βαρουφάκης. Άσε τους άλλους να θέλουν να μας πουν ότι η Ελλάδα βαδίζει προς το θυσιαστήριο. Προς το κολαστήριο.

Ποιοι είναι οι άλλοι; Ποιοι ήταν οι άλλοι υπουργοί οικονομικών και οικονομίας. Κοπρόσκυλα. Που έπρεπε να τους είχαμε κάνει όμοιο καστανόχωμα. Κοπριά. Που σήμερα τα λένε έτσι και σα να θέλουν να μας πιάσει μια ακαταμάχητη παρόρμηση να βαράμε κουτουλιές στους τοίχους.

Μέγας ο Βαρουφάκης. Θεός. Μένω ήσυχος. Θα πάρει μέτρα! Τον πιστεύω. Αν ζούσε την εποχή της Σφαγής των Αρμενίων θα την είχε προλάβει. Θα είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι αποφάσισαν τα ρολά κάτω οι τράπεζες