ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Tο ΟΧΙ σ' ένα δημοψήφισμα χωρίς αντίκρυσμα, για την αξιοπρέπεια μας ως Ελλήνων, ρε γαμώ το, και το NAI σε μια παράλογη συμφωνία για να μην έρθει η απόλυτη διάλυση - ενώ τώρα είναι μόνο μερική (sic) ...- είναι ψευδοδίλημμα.

Συν-Ελληνες νιώστε όσο περήφανοι θέλετε, νιώστε όσο ρεαλιστές θέλετε. Προσωπικά συνεχίζω να παρατηρώ, να διαλογίζομαι, να προσεύχομαι, να εργάζομαι εθελοντικά και μη, πάνω σε όσα αγαπώ και πιστεύω, ν' αφουγκράζομαι τον φόβο, την οργή, την αγανάκτηση, την ανάγκη για αναγνώριση, την δειλία, την αγωνία, τα ανικανοποίητα ...γύρω μου.

Μαζί με τον ατομισμό, τον παρτακισμό, την καλοσύνη, την ευγένεια, την λεπτότητα...

Με Ευρώπη ή χωρίς Ευρώπη, με ευρώ ή χωρίς ευρώ, με δημοψήφισμα ή χωρίς δημοψήφισμα, το κέντρο βάρους μέσα μου δεν πρόκειται να μετατοπιστεί, όσο και να σκούζουν τα κανάλια, οι πολιτικοί, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Το ποια είμαι και το ποιοί είστε δεν εξαρτάται από κανέναν εξωτερικό παράγοντα. Τίποτα έξω από μένα και τίποτα έξω από σας δεν μπορεί να με καθορίσει, ούτε να σας καθορίσει και να γίνει ρυθμιστής του τρόπου του είναι μου ή του τρόπου του είναι σας...αν ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ!

Οι αληθινοί φίλοι μου όπως και οι αληθινοί φίλοι σας ξέρουν τι εννοώ...

Διαβάστε ακόμα:

Τα σκυλιά του Παβλώφ