ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

Το 57% των Ελλήνων θέλουν πάση θυσία συμφωνία με τους δανειστές. Μην τυχόν και φύγουμε από το ευρώ. Ας υπάρχει στις πλάτες τους το βαρύ μνημόνιο, κανονικός Γολγοθάς, με μέτρα δυσβάστακτα.

Άσε τι θα βγει στο δημοψήφισμα. Και πως ο καθένας θα ερμηνεύσει τα ποσοστά του «Ναι» και του «Όχι». Δεν μετράνε αυτά. Εκείνο που έχει σημασία, όσον αφορά το δημοοψήφισμα είναι ποιος το θέλει. Ο σύριζα.

Ε, αφού οι Έλληνες που παραμένουν στη ψήφο τους υπέρ του Σύριζα, που δεν έχουν μετακινηθεί από τον Σύριζα, ξεχνάς από τώρα ό, τι βγάλει το δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής. Μιλάμε για το γκάλοπ.

Πού είναι η αξιοπρέπεια του λαού, για την οποία μιλάνε οι πολιτικοί. Πού είναι η υπερηφάνεια του λαού. Σύμφωνα με το γκάλοπ, ο κόσμος θεωρεί ότι η πρόταση της κυβέρνησης του Σύριζα προς τους δανειστές ισοδυναμεί με βαρύ μνημόνιο. Κι όμως, ο κόσμος επιθυμεί και συμφωνία και παραμονή.

Τι ανοησίες είναι αυτές για... αντίσταση και ένα βροντερό «Όχι» στους Ευρωπαίους εταίρους. Χρωστάμε. Και θέλουμε κι άλλα δανεικά. Και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δόσεις της αποπληρωμής των δανείων.

Κι έρχεται το γκάλοπ και βγάζει τη δική του αλήθεια. Ένα, η κυβέρνηση δεν τήρησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Δύο, συνεχίζουμε να στηρίζουμε Σύριζα. Τρία, δεν θέλουμε να φύγουμε από το ευρώ, θα αντέξουμε το νέο μνημόνιο. Αυτά, ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμα:

Να, τι θα βγάλει το δημοψήφισμα!