ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

 

Δεν τολμάω να ρίξω βλέφαρο στην οθόνη της τηλεόρασης όταν είναι γκρο-πλαν η φάτσα της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Με καταλαμβάνουν επιτόπου κρίσεις ενοχής. Το άτομο με κυττάει κατευθείαν στα μάτια με τη σιγουριά ότι έχω εγκληματήσει.

Η κυρία δεν είναι κοινοβουλευτικός λειτουργός, είναι φτιαγμένη από το υλικό του εισαγγελέα στρατοδικείου εποχής Γιόζεφ Στάλιν και Άντολφ Χίτλερ. Αυστηρή. Άτεγκτη. Απειλητική. Αγχωτική. Με τι κουράγια Τσίπρας και Παπάς να της ζητήσουν να αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα παραμονές του δημοψηφίσματος.

Το κορίτσι δεν καταλαβαίνει ότι στέλνει κόσμο στο «ΝΑΙ». Ότι κάνει ζημιά. Παρά την θέλησή της δουλεύει «πρακτορικά». Κανονικό σαμποτάζ.

Φοβερά πράγματα. Η κυρία πρόεδρος της βουλής επειδή αισθάνεται ότι είναι πιασιάρικη επικοινωνιακά και ανταγωνίζεται η σεξουαλικότητά της ακόμα και εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, ανέλαβε νταηλίκι το ρόλο εξωφυλαρούχας στην προσπάθεια του σύριζα να σκοράρει στο «ΟΧΙ».

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ζει στον κόσμο της πραγματικότητας, τις νύκτες συνομιλεί με το φάντασμα της αρχιεπαναστάτριας Ρόζας Λούξεμπουργκ. Και δεν έχει πάρει πρέφα ότι τα κανάλια, ταγμένα στον αντιλαϊκό αγώνα του «ΝΑΙ», την καλούν για να την εκθέτουν, όχι να απλώνει τις απόψεις της. Να παραδίδει ένα show της κλάσεως Βασίλη Λεβέντη του γραφικού, όμως όχι στην εύθυμη, την περιπαικτική του εκδοχή, αλλά στην ανατριχιαστική, στην αποκρουστική. Λες και ξέφυγε από σελίδες βιβλίου του ψυχασθενικού Έντγκαρ Άλαν Ποε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι πολιτικοί απέσυραν τις καταθέσεις τους πριν το κλείσιμο των τραπεζών