ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

 

Άλλος βάζει τα κλάματα. Κανονικός σαιξπηρικός ηθοποιός, προκειμένου να συγκινήσει τον κοσμάκη. Να τον κερδίσει δείχνοντας ότι μαζύ μ’ αυτόν, μαζύ με τον κοσμάκη υποφέρει κι εκείνος. Τις νύκτες δεν κοιμάται. Αυτό αρέσει στο πόπολο.

Αποδεδειγμένο. Το μελό πουλάει. Ό,τι προκαλεί συγκίνηση. Ανθρωπιά. Ψυχισμό. Όλα αυτά κόβουν εισιτήρια. Θα τσιμπήσει ο κόσμος ακόμα κι αν θαρρεί ότι ο άλλος είναι υποκριτής, ότι είναι υπερβολικός. Ότι παραμύθι φούρναρης στεναχωριέται. Ότι στο μπαλαμούτι συμπάσχει.

Λες να έπαιξε ρόλο υπέρ του «ΟΧΙ» ο έρπης στο επάνω χείλος του Αλέξη Τσίπρα. Δεν ξέρεις. Δεν μπορείς να ξέρεις. Ο πονηρός, πάντως, ο από δίπλα είπε στον Τσίπρα: «Πρόεδρε, μη μακιγιάρεις τον έρπη από το πρόσωπό σου, άστον να τον πιάνει η κάμερα..., ο λαός θα καταλάβει ότι εμφανίστηκε το εξάνθημα στο στόμα σου από την πίεση, το άγχος των πούστιδοι ευρωπαίων. Ότι σ’ έχει λοιώσει το βάρος που κουβαλάς από την αγωνία σου και ο οργανισμός αντέδρασε, εκτονώθηκε με το «παράσημο» του έρπητα».

Έρπηδες υπάρχουν εκατοντάδες. Διάφοροι. Περίεργος ιός, γεννιέται με ανεξήγητο μηχανισμό στο σώμα, σε κάθε σημείο. Ο συγκεκριμένος του Τσίπρα δεν είναι ζωστήρας, έρπητας ζωστήρας. Είναι ο επιχείλιος και αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά.

Πέρα απ’ αυτό. Λες να οφείλεται στο στρες της Συμφωνίας. Λες να άφησε τον έρπη επίτηδες να φαίνεται ο πρωθυπουργός για να φορτωθεί με περισσότερους ψήφους το «ΟΧΙ».

Διαβάστε ακόμα:

Το απίθανο με Τσίπρα μετά το «όχι»