Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ, «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ»!

 

Υπάρχουν και καραγκιόζηδες που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Για να γελάς είναι ο Καραγκιόζης, το Θέατρο Σκιών, η φιγούρα αυτή του λεχρίτη, του ολότελα αναξιοπρεπή, διπλωματούχου ψεύτη, που επαγγέλεται ό, τι βρει. Ο Καραγκιόζης μάγειρας, ο Καραγκιόζης αεροπόρος, κουρέας, γαμπρός, μεσίτης.

Στην Ελλάδα το είδαμε κι αυτό. Τον Λαφαζάνη υπουργό. Φοβερά πράγματα. Υπερυπουργό. Έναν καραμπινάτο πολιτικό απατεώνα που σαν τον Καραγκιόζη του μπερντέ δήλωνε ότι μπορεί να κάνει και χρέη υπουργού. Τόσο εύκολα όπως θα παρίστανε τον παγωτατζή, τον ποδοσφαιριστή, τον οδοκαθαριστή.

Γιατί όχι και υπουργός ο Λαφαζάνης όταν εκτός από τα προσόντα του έχει και ιδέες, και αρχές, και αξίες αντισυστημικές. Βέβαια. Όπως ο Καραγκιόζης δηλώνει ό, τι θέλει, για να κοροϊδέψει, για να αρπάξει, έτσι και ο Λαφαζάνης δηλώνει αντισυστημικός. Εναντίον του συστήματος. Γι' αυτό είναι εναντίον του μνημονίου, της λιτότητας, των αποκρατικοποιήσεων, όλα αυτά τα άθλια που τα πολέμησε και τα σκότωσε το κόμμα του.

Σε κόμμα είναι ο Λαφαζάνης, όχι ελεύθερος σκοπευτής. Σ' ένα κόμμα όπου ο καθένας λέει και κάνει ό, τι θέλει. Άλλο ο Τσίπρας, άλλο ο Βαρουφάκης, άλλο ο Λαφαζάνης, άλλο η συντρόφισσα Ραχήλ, άλλο ο Φίλης, άλλο ο Δραγασάκης. Τουλάχιστον, ο Καραγκιόζης όσο κι αν τον πίεζε ο Χατζηαβάτης ποτέ δεν θα καταδεχόταν να μπει σε κόμμα, πολύ περισσότερο στον σύριζα όπου όλοι δηλώνουν κάτι άλλο στο όνομα του... λαού.

Αντισυστημικός ο Λαφαζάνης. Στον αντισυστημικό σύριζα. Που από το 5% του 2009 έγινε Ιανουάριο του 2015 35%, διότι αυτό αποφάσισε το... αντισύστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο φουμαδόρος δεν είχε βαθιές τσέπες