ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Δεν θα την πω «Δημοκρατία» επειδή δίνει το δικαίωμα να ψηφίζει ο μαλάκας. Και μη με βγάλεις ρατσιστή μ' αυτό που υποστηρίζω. Δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου.

Να δεχθώ ότι υπάρχουν 10% μαλάκες. Όχι 24%, ούτε 37 και 53%. Τον έχω σε εκτίμηση τον κόσμο, άρα τους μαλάκες τους ζυγίζω μέχρι 10%. Άρα, κανένα πρόβλημα στη Δημοκρατία με το 90% να μην είναι μαλάκας, δηλαδή ηλίθιοι, βλάκες, καθυστερημένοι, τρελλοί.

Τι συζητάμε. Το 78%, σύμφωνα με γκάλοπ, θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα μας, η Ελλάδα τους, στην Ευρώπη. Και το 19% να επιστρέψει στη δραχμή. Αυτό συζητάμε. Τα γκάλοπ κάνουν μαλάκα και τον μη μαλάκα. Αυτό συζητάμε.

Πρώτα κάτσε, μην τυχόν και είσαι όρθιος, αν συνεχίσεις να με διαβάζεις. Λοιπόν. Ο Τσίπρας, που παριστάνει τον πρωθυπουργό ΔΕΝ ξέρει. ΔΕΝ έχει εκτιμήσει τι σημαίνει για το καλό, για το κακό της Ελλάδος αν μείνουμε, αν φύγουμε από το ενιαίο νόμισμα, το ευρώ. Και περιμένεις να έχει άποψη ο κοσμάκης!

Εντάξει, το 10% είναι μαλάκες, βγάλτους αυτούς από το λογαριασμό. Πόσοι Έλληνες από το 90% γνωρίζουν αν μας οφελεί ή, όχι να μείνουμε Ευρώπη, να φύγουμε.

Το τελειώνω. Όταν ο κόσμος έχει άγρια μεσάνυχτα, όταν οι ειδικοί επιστήμονες, οικονομολόγοι, δεν έχουν ενημερώσει τους πολίτες πριν πουν «Ναι» ή, «Όχι» τότε είναι για τα σκουπίδια τα γκάλοπ, τα δημοψηφίσματα, οι εκλογές, οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πανηγυρίζουν στον Σύριζα για τον ...Λεβέντη