ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 

Βάλανε το video με το απόσπασμα της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου εντελώς ξεκάθαρα και με ειρωνεία διορισμένου εκπροσώπου ξένων συμφερόντων, επιτέθηκε στο
ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ: «Αυτή η κυβέρνηση δεν ψηφίζει τρίτο μνημόνιο».

Μιλάμε για λίγες εβδομάδες πριν, συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου 2015. Ένας Τσίπρας χαλαρός, κεφάτος, μόλις είχε επιστρέψει από τις Βρυξέλλες, και από το βήμα της Βουλής, με τα δυο χέρια ακουμπισμένα στο τραπέζι ήταν ολότελα κατηγορηματικός:

«Ο κύριος Σαμαράς, ο κύριος Θεοδωράκης, και ο κύριος Βενιζέλος, υποστηρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση, αυτή η Βουλή θα ψηφίσει 3ο μνημόνιο. Αντιλαμβάνομαι τις... προσδοκίες σας, επειδή προσδοκάτε να... δικαιωθείτε. Σας διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται να σας κάνουμε τη χάρη, να ψηφίσουμε 3ο μνημόνιο».

Και ο αφελής της παρέας θα πει ότι και ο Τσίπρας είναι ένας ακόμα παραμύθης. Ένας ακόμα κωλοτούμπας. Ένας ακόμα απατεώνας πολιτικός.

Λάθος, κύριοι. Διαφωνώ και μ' αυτούς που ισχυρίζονται πως ο Αλέξης Τσίπρας, ακριβώς επειδή προέρχεται από την κομουνιστική αριστερά, αξίζει να χαρακτηριστεί σαν ο
μεγαλύτερος απατεώνας πρωθυπουργός. Που συνεχώς αυτοδιαψεύδεται στην πράξη, που... ξεχνάει όσα μόλις πριν είχε... δεσμευθεί.

Άλλη είναι η μέγιστη, η κορυφαία πολιτική απάτη του Τσίπρα. Ότι μας είχε ζαλίσει τον έρωτα ότι ο λαός ψηφίσει αριστερά. Αυτό είναι το μέγα, το κορυφαίο ψέμα του. Στα παπάρια του κοσμάκη η αριστερά και η δεξιά. Ο κοσμάκης ψήφισε Τσίπρα, όχι επειδή είναι αριστερός, ούτε επειδή μαθητής έκανε καταλήψεις, και είναι ο μπροστινός σε «αριστερό» κόμμα. Ο κοσμάκης ψήφισε Τσίπρα διότι δεν υπήρχε άλλος στην πιάτσα, και περίμενε απ' αυτόν να γίνει ο τιμωρός του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Και ο Τσίπρας, αντί να τιμωρήσει τους Σαμαράδες και τους Παπανδρεουβενιζέλους, είτε με κρατικοποιήσεις κι όχι, είτε με μνημόνια κι όχι, κάθε μέρα δικαιώνει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Να, ποια είναι η πλαστογραφία του Τσίπρα κι όλων στον σύριζα. Θέλουν να πείσουν ότι ο κόσμος ψήφισε... αριστερά. Ότι ο κόσμος μέσα στη δυστυχία του άλλαξε... ιδεολογική πορεία. Το ψέμα. Η απάτη. Η πλαστογραφία.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος ψήφισε έναν άλλον άφθαρτο πολιτικό με την ελπίδα ότι δεν θα είναι μια από τα ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεος, όχι άλλο Γλέζο!