Η ΞΕΥΤΥΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

 

Άντε να γίνουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Με τις ντομάτες θα τους πάρουν τους Κοντονήδες και τους Γκιρτσίκηδες. Λέω, αν επιτραπούν οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών όλη τη χρονιά. Ανά πάσα στιγμή, δηλαδή, μια ΠΑΕ να παίρνει όποιον θέλει.

Στην πολιτική όλα επιτρέπονται. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μεταγραφικές περιόδους. Όχι, τέτοια πράγματα. Όποτε γουστάρει κάποιος βουλευτής κάνει μια δήλωση στο προεδρείο της Βουλής ότι φεύγω από την ομάδα ανεξαρτητοποιούμαι, πάω σ' άλλη ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στις προηγούμενες εκλογές έκανε το αδιανόητο. Κατέβηκε χωρίς τη φανέλλα του ΠΑΣΟΚ. Με άλλο, με δικό του κόμμα που το έστησε την τελευταία στιγμή. Ήταν, δηλαδή, αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ. Κατ' ευθείαν αντίπαλος του κόμματος στο οποίο ήταν πρόεδρος, και πρωθυπουργός.

Φοβερά πράγματα. Ο ΓΑΠ σαν υποψήφιος ζητούσε τη ψήφο των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό είχε καταδικαστεί η απόφασή του να φτιάξει δικό του κόμμα. Και τώρα τι γίνεται με τον διασπαστή;

Ξευτύλα. Αυτό γίνεται. Η ξευτύλα του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου. Θα συνεργαστούν!!! Τέρμα. Δεν υπάρχει όσιο και ιερό. Οι άνθρωποι ένα πράγμα είναι. Αυτό που ήταν πάντα. Τυχοδιώκτες. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Ανάσταση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, υπουργός ο Παπανδρέου!!!