ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

Το 10%, λέει, δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις εκλογές τον άλλον μήνα. Απαράδεκτο! Σύμφωνα με τα γκάλοπ ο ένας στους δέκα ψηφοφόρους είναι «αναποφάσιστος», όπως έτσι τους λένε.

Εκλογές. Κανονικά πρέπει να παίρνουν με τις κλωτσές όσους κουβεντιάζουν στα σοβαρά για τις εκλογές. Και τους αναποφάσιστους και τους αποφασισμένους.

Δεν κατάλαβα. Οι αποφασισμένοι ξέρουν τι θα ψηφίσουν; Εννοώ αν γνωρίζουν το ίδιο τους το συμφέρον όσοι έχουν καταλήξει να το ρίξουν σ' αυτό και σ' εκείνο το κόμμα.

Ρωτάω ευθέως. Ποιοι είναι οι πιο σωστοί, το 10% που ακόμα ψάχνεται, σ' αυτήν την κωλοκατάσταση, ποιον να ψηφίσει ή, το 90% που είναι αποφασισμένο.

Μια στιγμή. Για να καταλάβεις πόσο καταδικασμένη, πόσο χρεοκοπημένη κατάσταση είναι οι εκλογές. Σου λέω το εξής. Το 90% του 90% που έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει ΔΕΝ περιμένει κάτι καλύτερο επειδή θα γίνουν εκλογές.

Τότε, γιατί γίνονται οι εκλογές; Εγώ θα σου πω και είναι ό, τι πιο έγκυρο. Ο Τσίπρας πάει για τη καλή ζαριά. Δεν του έκατσε, δεν τον ήθελε η τύχη τον Ιανουάριο. Ελπίζει, όμως, ότι μετά από 8 μήνες προπόνηση στο «κουδούνισμα» των ζαριών, ότι θα τα «κουνήσει» μαγικά τα ζαριά στη φούκτα του, θα ρίξει και μια ροχάλα για γούρι πριν τα πετάξει στην κουβέρτα, για να 'ρθουν οι εξάρες. Ποντάρετε επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

Σουβλάκι με τζατζίκι για Λαφαζάνη και Αλαβάνο