ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ DEBATE!

 

Ποιος μαλάκας αγοράζει ένα ψόφιο άλογο! Να το κάνει, τι. Ποιος απατεώνας θα αγοράσει μια χρεωμένη εταιρεία, που κάθε χρόνο μπαίνει μέσα. Δεν το συζητάμε ότι κατά 99% είναι κομπιναδόρος και απλά δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο «επιχειρηματίας» που πληρώνει για να αποκτήσει επιχείρηση φεσωμένη σ' όλες τις τράπεζες και από πάνω και ζημιογόνα. Αντί να κερδίζει, κάθε χρόνο να αυξάνει το έλλειμμά της.

Γράφω αυτές τις αράδες με αφορμή το debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη. Ένας από τους δύο θα κερδίσει τις εκλογές. Τι, όμως, θα κερδίσει, για να κάνουμε ταμείο. Θα αναλάβει πρωθυπουργός σε μια χώρα χωρίς παρόν, χωρίς μέλλον. Με χειρώτερο παρόν από το παρελθόν και ακόμα χειρώτερο αύριο από το χθες.

Τον είδαμε πως τραγούδησε στο «Voice» ο Αλέξης Τσίπρας και απόψε ξανατραγουδάει στο talent show του debate κι όλοι εμείς, η κριτική επιτροπή, θα τον κρίνουμε αν θα προκριθεί ξανά για πρωθυπουργός.

Θα τραγουδήσει και ο Μεϊμαράκης με τη συρτή καφενειακή φωνή του ένα ρεμπέτικο, για να πάρει καλό βαθμό από τους Ρέμους και τις Βανδήδες.

Αστεία πράγματα. Θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί και παίζουν debate σα να πρόκειται να προκριθούν για την Eurovision.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας έταξε λαμπάδα στον Αγιο Προκόπιο