ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Σκέπτομαι να ψηφίσω Ποτάμι. Κάτι πρέπει να ψηφίσω. Δημοκρατικός άνθρωπος είμαι, δεν επιτρέπεται να κάνω αποχή από την κάλπη. Τι, όμως, να επιλέξω, εδώ είναι το ζόρι. Οφείλω να το ψάξω και με περίσκεψη να δώσω τη δύναμή μου, η ψήφος είναι η δύναμή μου και, παρακαλώ, μη γελάτε κοροϊδευτικά.

Τέλος πάντων, κατέληξα στο Ποτάμι. Και μάθε το σπάσιμο που μου έκανε ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου. Με χάλασε, σου λέω. Με μπέρδεψε. Μέχρι που θα ακυρώσω το Ποτάμι και θα ψηφίσω άλλο κόμμα. Ο Νίκος Παπανδρέου, λοιπόν, που παριστάνει και τον συγγραφέα, έγραψε ότι θα ψηφίσει Ποτάμι. Αν δεν είναι σπάσιμο αυτό, ποιο είναι. Ο γιος, ο ένας γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει, λέει, Ποτάμι. Ρωτάω, αυτό είναι καλό, μήπως είναι κακό για το Ποτάμι.

Αν κατέβαινε ο αδελφός του Γιώργος, δεν θα τον ψήφιζε ο Νίκος Παπανδρέου; Δεν νομίζω. Κι αν δεν το ψήφιζε, σίγουρα δεν θα το δημοσιοποιούσε. Μη μας πει ότι ο ΓΑΠ είναι το καινούργιο, το άφθαρτο, το οραματικό όπως το Ποτάμι.

Αυτή είναι η απάτη της πολιτικής. Η κοροϊδία των κομμάτων. Το παραμύθι των κομματαρχών. Ο Γιώργος για παράδειγμα. Εμφανίζεται σαν αντιπασόκ! Σαν το καινούργιο. Το αντισυστημικό. Εγώ τι κάνω. Ψηφίζω Ποτάμι, όπως ο Γιώργος και ο Νίκος Παπανδρέου;

Διαβάστε ακόμα:

Η χρυσή αυγή για το τσάμπιονς λιγκ