ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ... ΟΠΙΣΘΕΝ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

Κατ' εντολήν του λαού! Επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ιστορία του ελληνικού έθνους η κυβέρνηση, η εκλεγμένη κυβέρνηση θα σεβαστεί τον ελληνικό λαό. Θα λάβει υπ' όψιν της 100% τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

«Δεν έχω να υποσχεθώ τίποτα» είπε ξεκάθαρα ο πρώην πρωθυπουργός και νικητής πάλι των εκλογών Αλέξης Τσίπρας. Τι να έλεγε το παλληκάρι! Εκείνα τα τρελλά πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ότι θα σχίζουμε τα μνημόνια, ότι θα τους χορέψω πεντοζάλη τους δανειστές, ότι θα διαπραγματευθώ καλύτερα από τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους.

Θυμίζω ότι αμέσως μετά τη νίκη Σύριζα τον περασμένο Ιανουάριο ο τότε υπουργός οικονομικών κατάργησε με το στόμα κι αυτός το μνημόνιο. Έχοντας δίπλα του τον Ντάισελμπλουμ μπροστά στις κάμερες όλου του πλανήτη είπε: «Τρόικα, τέλος!».

Πρωθυπουργός έγινε ο Τσίπρας και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε απέτυχε στις διαπραγματεύσεις, και διότι υπέγραψε πιο σκληρό μνημόνιο. Ότι συμβιβάστηκε με όρους χειρώτερους με τους δανειστές.

Να, γιατί οι εκλογές της περασμένης Κυριακής είναι ο θρίαμβος του λαού. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας. Επειδή ο Τσίπρας αυτή τη φορά δεν θα προδώσει κανέναν! Ούτε τον λαό, ούτε τους συντρόφους του στο κόμμα. Θα κυβερνήσει υπηρετώντας το μνημόνιο, όπως άλλωστε είχε διακηρύξει προεκλογικά.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί να μην μας τον σφυρίξει και ο Τσίπρας;