ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

 

Είναι πρεζάκιας ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ρωτάω. Μόνον τυχαίο δεν είναι το ερώτημα και απαντώ. Βεβαίως είναι πρεζάκιας ο σύντροφος. Και ακριβώς επειδή θέλει τις δόσεις του, δεν μπορεί να ζήσει διαφορετικά, στερείται αξιοπρέπειας. Γίνεται ρεζίλι, δηλαδή, στην προσπάθειά του να συνεχίσει την πολιτική.

Αυτή είναι η πρέζα του Λαφαζάνη. Η πολιτική. Ο κόσμος του είπε «Τέλος, μέχρι εδώ ήτανε, τράβα στο σπίτι σου, σε ανεχόμασταν μέχρι σήμερα μέσα στον σύριζα, όμως δεν σε κάνουμε κέφι σαν αρχηγό κόμματος».

Ξεκάθαρο το αποτέλεσμα των εκλογών. ΝΑΙ στον σύριζα, ΟΧΙ στη Λαϊκή Ενότητα. Ο Λαφαζάνης, όμως, ο «πρεζάκιας» λέει ότι θα συνεχίσει διότι η αποτυχία του στις εκλογές οφείλεται στο ότι... δεν εξήγησε σωστά και επαρκώς τις πολιτικές του θέσεις. Και δεν πρόλαβε σε 28 ημέρες να πει αυτά που ήθελε. Παραμύθι.

Και «πρεζάκιας», δηλαδή, και απατεώνας ο σύντροφος. Από τότε που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο ο Σύριζα έλεγε αυτά που έλεγε. Άρα, ποιες 28 ημέρες! Αυτά που έλεγε 4 χρόνια ο Σύριζα, αυτά έλεγε στις 28 ημέρες η Λαϊκή Ενότητα. Κι αυτά που έλεγε 4 χρόνια ο Σύριζα σταμάτησε να τα λέει ο Τσίπρας. Κι όμως, ο λαός ψήφισε Τσίπρα κι έδειξε κόκκινη κάρτα στον Λαφαζάνη.

Ο σύντροφος, όμως, παίζει στο γήπεδο της πολιτικής, όχι του ποδοσφαίρου. Να, γιατί δεν σέβεται τους κανονισμούς. Τον αποβάλλει από το γήπεδο ο διαιτητής και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Λαφαζάνης φτύνει χυδαία τον κόσμο