ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

 

Κάτι κουφά έλεγε προεκλογικά η κυρία Φώφη Γεννηματά, αυτό το απόλυτο τίποτα, και κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να πάρει κωλομπαρίστικα ενάμισυ τα εκατό επάνω. Και η μεγαλοκοπέλλα σαλτάρησε από τη μεγάλη επιτυχία και λέει κι άλλα κουφά.

Να μιλήσω συγκεκριμένα. Στις εκλογές του Ιανουαρίου το ΠΑΣΟΚ μάζεψε 4,68% και σ' αυτές του Σεπτεμβρίου ανέβηκε στα 6,28% με το παραμύθι ότι διεύρυνε τη δημοκρατική παράταξη με τη συμμαχία ό, τι παρέμεινε όρθιο από την μακαρίτισσα Δημάρ του αείμνηστου πολιτικά Κουβέλη.

Οπότε η κυρία Φώφη είναι ανοικτή σ' άλλες συνεργασίες, πιθανόν αύριο με τον Θεοδωράκη, τον Λεβέντη και τίποτα άλλους σκόρπιους μέσα από τον τάφο τους, να αυξήσει κι άλλο τα ποσοστά του μονοψήφιου πλέον κι άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Και η κυρία Φώφη είπε τη μεγάλη κουβέντα. Ότι τελείωσε οριστικά η λεηλασία του πολιτικού χώρου του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή; Ότι το κάθε κόμμα έχει το οικόπεδό του. Την έκτασή του, την πολιτική. Τα σύνορά του, τα πολιτικά.

Πόσα στρέμματα είναι το ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν μας το λέει η κυρία Φώφη. Κάποτε ήταν 48% της λαϊκής επικράτειας. Τόσο ανήκει στο ΠΑΣΟΚ; Να πάμε να δούμε στο υποθηκοφυλακείο. Και να καλέσουμε την αστυνομία να συλλάβει αυτούς τους συριζαίους που ξενοπάτησαν το κτήμα της Φώφης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι δυτικοί επιστρέφουν στην πρακτική των τειχών