ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Oσο γραφικός είναι ο Λεβέντης για την πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλο τόσο γραφικός είναι και ο Τσίπρας για μια σημαντική μερίδα Ευρωπαίων και Αμερικανών τεχνοκρατών και επαγγελματιών πολιτικών....

Αυτό βγάζει μάτια στη συνάντηση-κουβεντούλα του Τσίπρα με τον Κλίντον...

Διαβάζοντας σχόλια για τ'αγγλικά του Τσίπρα στο facebook και στον τύπο θυμήθηκα παλιές κακίες που γράφονταν για τα γαλλικά της...Αρβελέρ!

Ετσι ξεπέρασα την όποια ανασφάλεια για την προφορά ή τις ελλείψεις των γνώσεων μου στ' αγγλικά και στα γαλλικά: αφού υπήρχαν τζιμάνια που έβρισκαν λάθη στην Αρβελέρ...χαλάλι τους!

Αναρωτιούνται κάποιοι γιατί οι σύμβουλοι του Τσίπρα δεν τον προστάτεψαν από τον ...εαυτό του, αφού είναι φανερό πως δεν κατέχει τ'αγγλικά σε επίπεδο...Βαρουφάκη!

H γνώμη μου είναι ότι οι σύμβουλοι του Τσίπρα, με προέλευση από το...λαχανί στρατόπεδο, που τον βοήθησαν να γίνει πρωθυπουργός με την περσόνα που του έφτιαξαν την τελευταία 3ετία, είναι οι ίδιοι που τον "έκαψαν" στις διαπραγματεύσεις με ΕΕ & ΔΝΤ από άγνοια, από αδιαφορία ή και επίτηδες...Eίναι δύσκολο να ΜΗΝ τους ακούει, δύσκολο να τους παρακάμψει και δύσκολο να εμπιστευτεί άλλους...Eπίσης χρειάζεται ένα είδος προσωπικότητας και τσαγανού που ΔΕΝ διαθέτει.

Διαχειριστής πολυκατοικίας στα Βαλκάνια είναι ο Τσίπρας όχι ηγέτης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας είναι ο Φωστήρας της πολιτικής