ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 

Παρατηρητής είμαι. Πάντα. Δεν το κρύβω ότι με ιντριγκάρει το γεγονός. Και περιμένω με ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια.

Λέω για το ότι ο «υπόγειος», ο παρασκηνιακός Σύριζα έχει ρυθμίσει τα σημεία βολής εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη. Του ρίχνει προειδοποιητικές και επειδή ο αρχηγός του Ποταμιού θέλει να κάνει το δικό του παιχνίδι, δεν υποκύπει στην κυριαρχία του Τσίπρα, ο Σύριζα κάνει χρήση και άλλων «όπλων», π.χ. δηλητηριώδη αέρια.

Φοβερό. Να είσαι πρόεδρος κόμματος κοινοβουλευτικού, λέω για τον σύντροφο Θεοδωράκη, και ο αντίπαλος να σε παρουσιάζει ότι είσαι πληρωμένο όργανο ενός νταβατζή. Του εκδότη και καναλάρχη Μπόμπολα.

Μικροπαίκτης ο Θεοδωράκης. Και όχι κωλοπετσωμένος. Αντί να αντεπιτεθεί, σχεδόν απολογείται. Μου ρίχνετε λάσπη, δεν παίζετε καθαρά, Γκαίμπελς ο υπουργός κολλητάρι του Τσίπρα που μ' έβαλε στο σημάδι. Εμένα κατηγορείτε ότι είμαι όργανο των καναλαρχών όταν το Ποτάμι κατήγγειλε την τριγωνική σχέση καναλιών-πολιτικών-τραπεζών.

Όλα αυτά για μαύρη προπαγάνδα από τους μηχανισμούς δημοσιότητας του Σύριζα τα λέει αμυνόμενος ο Σταύρος Θεοδωράκης με επίσημη ανακοίνωση.

Τι σκέπτονται στον Σύριζα; Δεν μπορείς να γνωρίζεις. Αν με τη δύναμη πυρός που διαθέτουν θέλουν να τον τελειώσουν τον Θεοδωράκη. Να τον απειλούν με σκοπό να τους προσκύνησει. Να το παίζει «αντίπαλός» τους για τους τύπους. Να τον υπολογίζουν ως αυριανό σύμμαχο, συνεργάτη.

Αν ο Θεοδωράκης είχε βγει από κομουνιστική σχολή, όπως οι σύντροφοι του Σύριζα, ανεξάρτητα ποια είναι η κομματική του δύναμη, 4 ή, 14%, θα αντιδρούσε μ' άλλον τρόπο. Είπαμε, όμως. Ο του Ποταμιού είναι κατηγορίας πτερού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώτος που πήρε στα σοβαρά τον Λεβέντη