ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ MADE IN GREECE

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Και γι' αυτούς που δημιούργησαν τον αχταρμά Συριζα ως διάδοχο Πασοκ, και γι' αυτους που ψήφισαν Συριζα όπως εγω τον Γενάρη , ως μόνη πιθανή ρεαλιστική επιλογή, για να υπάρξει διαπραγμάτευση ουσίας με την ΕΕ και πολιτική κοινωνικής ευαισθησίας στο εσωτερικό για τους μη προνομιούχους.

Οποιος νιώθει ηλίθιος και αφελής που ψήφισε Σύριζα και οι ψευδαισθήσεις του κατέρρευσαν, μετά την γελοία διαπραγμάτευση και τα παιδαριώδη σφάλματα των κυβερνήσεων Σύριζα, ας το δεί με τον εαυτό του , τους φίλους του, τους συνεργάτες του και ενδεχομένως κάποιον...ψυχολόγο - στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προσφέρονται δωρεάν συνεδρίες και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Προσωπικά θεωρώ την ψήφο στον Σύριζα ένα επιβεβλημένο ρίσκο έτσι ώστε όλοι να έρθουμε στα συγκαλά μας: αριστεροί-δεξιοί- ευρωπαιστές και μη, εξωκοινοβουλευτικοί και μη κλπ. κλπ, και να δούμε την αλήθεια για το ποιοί είμαστε και που επιθυμούμε να πάμε τελικά.

Μερικές φορές για να αποδεχτείς το ποιος είσαι αληθινά ως άτομο και ως λαός με συγκεκριμένη εθνική πολιτιστική ταυτότητα, χρειάζεται να ξεγυμνωθούν όλοι οι παίκτες χωρίς το άλλοθι της ...διαρκούς αντιπολίτευσης!

Η εξουσία διαφθείρει και προφανέστατα οι αξίες και οι αρχές των "αριστερών" έχουν πολύ περιορισμένη χρηστική αξία στην πράξη!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία καμπή, οι Ελληνες ως συλλογικότητα βρίσκονται σ' ένα μεταίχμιο.Ο καθρέφτης έσπασε και μας δείχνει όλους παραμορφωμένους.

Το νήμα που θα ξετυλίξουμε για να δημιουργήσουμε το μέλλον μας δημιουργείται εδώ και τώρα , με τα θραύσματα και τα σπαράγματα αλήθειας, ποιότητας,ουσίας, που ο καθένας διακρίνει ανάλογα με το ήθος και την συνείδηση του.

Διαβάστε ακόμα:

Η κυβέρνηση νοσταλγεί την εποχή που ήταν αντιπολίτευση