ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ!

 

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι Τσίπρας και Καμμένος δεν είναι πια τα πρώτα τακίμια. Στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ, απλά οι δυο τους έγιναν κατ' αρχήν «συνομιλητές» και στη συνέχεια συνεταιρίστηκαν για να καταλάβουν την εξουσία. Βεβαίως τον πρώτο λόγο θα είχε ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, όμως χοντρά οφελημένος βγήκε ο Καμμένος.

Μη λησμονούμε ότι οι Ανέλ μπήκαν στη Βουλή με τη ψυχή στο στόμα και, τελικά, επειδή ήταν αναγκαίοι στον Σύριζα ο Καμμένος άρπαξε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι εξουσίας από το αναλογικά 3,69% που πήρε στις εκλογές. Πήρε υπουργεία, βόλεψε κόσμο στον κρατικό προϋπολογισμό. Φυσικά για να βοηθήσει την Ελλάδα να είναι περισσότερο... ανεξάρτητη από τους δανειστές ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σήμερα η σχέση Καμμένου με Τσίπρα έχει παγώσει. Η «ψευτοσχέση» σε προσωπικό επίπεδο δεν υπάρχει, ενώ δεν λειτουργεί ούτε η πολιτική, η συγκυβερνητική τους «φιλία». Να, γιατί ο Καμμένος που για κάποια θέματα αρχής διαφοροποιούνταν κομματικά από τον υποτιθέμενο αριστερό Σύριζα, ενώ σήμερα το 'χει βουλωμένο. Επειδή γνωρίζει ότι θα χωρίσουν τα τσανάκια τους αν πει κάτι σε βάρος του Σύριζα, π.χ. για την καταγγελία Πανούση και το λούκι τρομοκρατών με κυβερνητικά στελέχη.

Ο Καμμένος τα ΄χει ζυγίσει. Δεν τον παίρνει πλέον να αποστασιοποιηθεί από τον Σύριζα, δεν υπάρχει περίπτωση να πιστωθεί κομματικά οφέλη αν από δεξιά επιχειρήσει εσωτερική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Πολύ περισσότερο όταν όλες οι τάσεις της ΝΔ σήμερα βαράνε τον Σύριζα από... αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο το ράσο δεν φόρεσε ο Τσίπρας