ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

 

Κάθε μέρα με προβληματίζει όλο και περισσότερο ο πρωθυπουργός μας. Να το πω αλλοιώς, κάθε μέρα όλο και περισσότερο ο Τσίπρας με απογοητεύει. Συμπεριφέρεται σα να μην είναι πρωθυπουργός. Σα να μην τον ακουμπάνε οι ευθύνες του, οι υποχρεώσεις του. Τον είδα στο Πολυτεχνείο να αποθέτει στεφάνι. Σκάνδαλο!

Έχει χρόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός να τον ξοδεύει σε ενέργειες και συμπεριφορές που δεν πιάνουν τόπο; Ένα μπουρδέλο ανέλαβε να κυβερνήσει ο Τσίπρας. Ένα κράτος στην πιο δύσκολη φάση του από το 1821. Και το παλληκάρι πήγε στα αποδυτήρια της εθνικής και έκανε χειραψία με τον Μήτρογλου και τον Σιόβα. Σκάνδαλο!

Μ' ενοχλεί ο πρωθυπουργός. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν δουλεύει. Δεν ασχολείται με τα καθήκοντά του. Δεν ανησυχεί για την αποτυχία του. Τον βλέπω πολύ χαλαρό, εξαιρετικά χαμογελαστό. Σα να μην τρέχει τίποτα. Σα να τα έχει βάλει όλα στο σωστό δρόμο.

Κανένας επιχειρηματίας, κάποιος που έχει την αγωνία της δουλειάς του, δεν θα άφηνε το γάμο να πάει για πουρνάρια. Τι είναι, ρε, το πρωθυπουργιλίκι; Μια πλάκα, μια λεζάντα, ένας χαβαλές. Ο ορισμός της επιχείρησης είναι να είσαι πρωθυπουργός στην Ελλάδα σήμερα. Και ο Τσίπρας συνεχίζει να το παίζει αντιπολίτευση. Να βγάζει λόγους, να κάνει κατήχηση, να λέει ποιο είναι το σωστό για να πάμε μπροστά. Σε ποιον τα λέει; Στον Μήτρογλου. Στους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιουνάν και τα μυαλά στους τζιχαντιστές