ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

 

Το είπε ο άνθρωπος και πολύς κόσμος ένοιωσε εντελώς μαλάκας. Μέσα κι αυτοί που είχαν ψηφίσει σύριζα, αυτοί είναι που έπαθαν την πλάκα τους.

Υπουργός του σύριζα, Μάρδας Δημήτρης. Εγώ λέω ότι αυτό που είπε, καλώς το είπε, και δεν το χαρακτηρίζω απίστευτο, απίθανο, μη αναμενόμενο, προκλητικό, προσβλητικό, όλα αυτά.

Μαλάκες είναι όλοι αυτοί που αισθάνθηκαν… μαλάκες επειδή ο υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα είπε ότι είναι τραγικό λάθος που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν εφάρμοσαν τα μνημόνια.

Τι είναι αυτό, απορεί ο μαλάκας ψηφοφόρος που αισθάνεται… μαλάκας. Το λέω αυτό διότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι μαλάκες δεν αισθάνονται μαλάκες. Να μη ξεφεύγουμε.

Για ώπα, σου λένε. Από το 2010 ο σύριζας κατηγορούσε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά γιατί εφαρμόζανε τα μνημόνια. Κι έρχεται σήμερα ο Μάρδας, Μαρδάς, και λέει Ντροπή τους οι προηγούμενοι που από δειλία δεν αποφάσιζαν ό,τι είχαν συμφωνήσει με τους δανειστές μας.

Πολύ σωστά τα λέει ο Μάρδας, Μαρδάς, Δράμας, Δραμάς, όπως ακριβώς και να λέγεται. Όλα γίνονται για την κονόμα. Το είπα. Τι άλλο να πούμε;

Με συμφέρει να λέω αυτό, αυτό λέω. Κονομάω να λέω αυτό, αυτό λέω. Τι άλλο να πούμε; Άμα έλεγε ο σύριζας αυτά που λέει σήμερα, ακόμα θα ήτανε πρωθυπουργός ο Σαμαράς.

Διαβάστε ακόμα:

Τους θέλει για να έχει φτηνή βίζιτα