ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

 

Καμία έκπληξη. Να λένε τα όσα για τον Τσίπρα αυτοί που τον ψήφισαν. Και δεν μιλάμε για άτομα από το σωρό, αλλά για ανθρώπους που κάποιοι είναι, που κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους και μέχρι χθες λες κι ήταν πληρωμένοι αβανταδόροι του σύριζα. Θα μου πεις ότι άλλαξαν χαρτί διότι στο περίγυρο τους αισθάνονται εκτεθειμένοι. Μα, τόσο ένθερμοι υποστηρικτές του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα ήταν.

Όλοι αυτοί κακώς, κάκιστα τα έχουν με τον πρωθυπουργό που με το επιτελείο του ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει μόνον ένα πράμα. Πώς θα φορολογήσει. Πώς θα τα πάρει για να βγάλει πέρα με το μνημόνιο που ανέλαβε να εφαρμόσει κατά γράμμα.

Ναι, επιμένω, κακώς, κάκιστα τα βάζουν με τον Τσίπρα, όλοι αυτοί που... ήταν πανσίγουρι ότι θα είναι καλύτερος από τους προηγούμενους και βλέπουν ότι είναι μακράν ο χειρώτερος. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σιγουριά ότι θα τα καταφέρει. Με τον εαυτό τους να τα βάλουν όλοι αυτοί.

Για να μη ζητήσω τα ρέστα απ' αυτούς τους πορωμένους οπαδούς του σύριζα που την έχουν κάνει γυριστή! Στους πρώτους έξι μήνες της ''αριστερής'' κυβέρνησης, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2015, το δημόσιο ζημιώθηκε 50 δις ευρώ από τις παλινωδίες του πρωθυπουργού στις ''προσπάθειές'' του να συγκεράσει τις.. απόψεις του μ' εκείνες των συνιστωσών, ιδιαίτερα της κυρίαρχης τάσης της Αριστερής Πλατφόρμας (Λαφαζάνης).

Να σου πω. Βαρύ, αλλά θα το πω. Όπως οι παναθηναϊκοί και οι παοκτσήδες περίμεναν ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να κτυπήσει το πρωτάθλημα με Εσιέν και Μπερμπάτωφ, έτσι και οι... πρώην οπαδοί του Τσίπρα. Τον έβλεπαν τον Αλέξη τους ψς μεταγραφή αεροδρομίου. Και δεν τους προέκυψε ούτε ελικοδρομίου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τερέζα του λόρδου