Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΑΓΙΠ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΕΜΙΝΕ

 

Η φωτογραφία που παίζει σ' όλον τον πλανήτη, μετά τις καταγγελίες του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ο Ερτνογάν κάνει εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές, είναι εκείνη με τον σουλτάνο, την σουλτάνα και το σουλτανόπαιδο. Με τον Ταγίπ Ερντογάν, την γυναίκα του Εμινέ και τον γιο του Αχμέτ.

Προηγήθηκε η κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου από την Τουρκία για να τοποθετηθεί το υπουργείο αμύνης της Ρωσίας και να κατηγορήσει την οικογένεια του Τούρκου προέδρου ότι κάνει μπίζνες, ότι χοντροκονομάει από την παράνομη προμήθεια πετρελαίου που παράγεται στις εγκαταστάσεις που ελέγχονται στη Συρία από το ισλαμικό κράτος.

Αντιληπτό ότι οι τζιχαντιστές έχουν χρήματα. Όχι μόνο φανατίλα, αλλά και ρευστό που τους διευκολύνει στα σχέδιά τους. Από την πώληση πετρελαίου. Η Ρωσία δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ, αλλά απειλεί να δώσει στοιχεία που αποδεικνύουν τις βρωμοδουλειές της οικογένειας Ερντογάν με τους τρομοκράτες. Η Δύση και το ΝΑΤΟ είναι κατά του χαλιφάτου στη Συρία και το Ιράκ από τη μία και από την άλλη η Τουρκία, χώρα του ΝΑΤΟ, νταραβερίζεται πειρατικά με τους μαχητές του Ισλάμ.

Αυτό που δεν λέει η Ρωσία είναι ότι αρχηγός της οικογένειας Ερντογάν δεν είναι ο σουλτάνος Ταγίπ, αλλά η σουλτάνα Εμινέ! Αυτή η σιγανοπαπαδιά, η μαντηλοφορούσα με το κεφάλι κάτω, η σεμνή, που δεν την πιάνει το μάτι σου είναι το κουμάντο. Σ' όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο παικτάκος Τσίπρας, ο παικταράς Ερντογάν