Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ 4 ΓΑΜΟΥΣ!

 

Δεν πήρε το κόμμα, λέω για την ΝΔ, μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όχι πως το πήρανε μισακό, αλλά δεν είναι εκτός κόλπου η γυναίκα του, η δυναμική και γαμώ τσαμπουκαλού, κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη του νέου προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ελληνίδα είναι το κορίτσι από τη μάνα της, αλλά και πολωνικής καταγωγής από τον πατέρα της που σπούδασε γιατρός, ασχολείται με το εμπόριο φαρμάκων και διατηρεί γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα.

Η Μαρέβα, μητέρα τριών παιδιών μαζύ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι, ποτέ δεν κωλομπάρεψε την προσωπικότητά της προκειμένου να γίνει δεκτή στο μητσοτακέικο. Δεν με θέλετε μία, δεν σας θέλω δύο, αυτή ήταν η συμπεριφορά της απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Κυριάκου, και κυρίως απέναντι στη φοβερή πεθερά της Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Δεν παντρεύτηκε εσένα, αλλά το όνομά σου...» έριχναν σπόντες στον Κυριάκο από την οικογένειά του, που πολιτικά ξεκίνησε την ιστορία της από το 1845, τότε που ένας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αρραβωνιάστηκε την αδελφή του Ελευθερίου Βενιζέλου Κατίγκω. Κυριάκος και Μαρέβα γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν όταν ήταν συμφοιτητές στο Harvard, στις ΗΠΑ.

Οικονομολόγος και η Μαρέβα Γκραμπόφκσι, αλλά πριν λίγα χρόνια, συγκεκριμένα όταν πια ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, από στέλεχος της Ντόυτσε Μπανκ το γύρισε στη μόδα. Στα γυναικεία ρούχα και σε αξεσουάρ. Με μια άλλη κυρία φτιάξανε ένα fashion brand, που με πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα» Ευθύμη Φιλίππου το είπαν «Zeus + Dione», Δίας και Διώνη. Μια επιχείρηση με γραφεία Πλουτάρχου 21 στο Κολωνάκι με στόχευση τις ξένες αγορές , ιδιαίτερα τις ασιατικές.

Για πέντε χρόνια Κυριάκος και Μαρέβα είχαν χωρίσει, αφού είχαν κάνει τα τρία παιδιά. Η πρώην και σήμερα νυν σύζυγος, αφού το ζευγάρι τα ξαναβρήκε λίγο πριν ο Κυριάκος δηλώσει υποψηφιότητα για αρχηγός στη ΝΔ, δεν περίμενε πώς και πώς να ξανακερδίσει τον Μητσοτάκη. Θεωρούσε σαν οριστικό το χωρισμό τους και ελεύθερη γυναίκα, η 48χρονη σήμερα, έκανε τη ζωή της με σχέσεις εν γνώσει του εν διαστάσει συζύγου της.

Πάντως, η Γκραμπόφσκι δεν σκόραρε όπως η μητέρα της, που μετά το χωρισμό με τον πατέρα της Μαρέβα, παντρεύτηκε άλλες τρεις φορές.

Διαβάστε ακόμα:

Από το Γιώργο χάσαμε, στο Βαγγέλη χάσαμε